GOSSIP

Μαριάντα Πιερίδη: «Με ενοχλούν οι “τσούχτρες” και όχι μια φωτογραφία που θα με τραβήξει κάποιος»

Μαριάντα Πιερίδη: «Με ενοχλούν οι “τσούχτρες” και όχι μια φωτογραφία που θα με τραβήξει κάποιος»

Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

H Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε ίδια αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν την ενοχλούν οι φωτογραφίες που μπορεί να την τραβήξει κάποιος ενώ είναι με τον σύντροφό της, αλλά τα κακεντρεχή και κακόβουλα σχόλια.

«Τηλεοπτικά είμαι η μόνη που δεν ξέρει τι θα γίνει! Νομίζω πως τα κανάλια αποφασίζουν και ευελπιστώ, μετά το Πάσχα, να έχουμε μια εικόνα. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγος του, η Γαλάτεια είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και αν αυτό που ακούγεται, ισχύει, τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο, πραγματικά περνάω υπέροχα. Έχω ηρεμήσει και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα νιώθω και ακόμα καλύτερα. Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι οι κακεντρεχείς άνθρωποι και οι «τσούχτρες», όπως τις λέω εγώ, που έχουν κάτι να πουν για κάτι που εγώ το αισθάνομαι όμορφα.

Οι άσχημες κουβέντες που λέγονται, δεν ξέρω για ποιο λόγο, για προσωπικό λόγο του καθενός και ό,τι αισθάνεται ο καθένας το βγάζει προς τα έξω, αυτά με ενοχλούν. Οι φωτογραφίες, το να με τραβήξει κάποιος μια φωτογραφία ενώ πίνουμε έναν καφέ ή είμαστε στην παραλία, πραγματικά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να με πειράζει» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.