GOSSIP

Ελένη Φουρέιρα για Eurovision: Σαν το έκανα πρώτη φορά - Τι είπε για Μαρίνα Σάττι και Silia Kapsis

Ελένη Φουρέιρα για Eurovision: Σαν το έκανα πρώτη φορά - Τι είπε για Μαρίνα Σάττι και Silia Kapsis

Όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για τη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την εμφάνισή της στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.

Το κοινό αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα με την ίδια να προχωρά σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στηρίζοντας τη Μαρίνα Σάττι και απαντώντας για το αν σκέφτεται να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε για τη Eurovision: «Ήταν τόσο έντονο όλο. Είναι πολύ ωραίο να γυρνάς στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσο καιρό. Έχουν αλλάξει τόσα πράγματα στη ζωή μου από τότε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, μου έρχονται μνήμες από το 2018, είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά…».

Σχετικά με το μαντήλι που χρησιμοποίησε ως μέρος της χορογραφίας, το οποίο προσομοίαζε στο μαντήλι που χρησιμοποιεί η Μαρίνα Σάττι, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε την απάντησή της: «Εμείς δεν είχαμε μαντήλι στη χορογραφία, είχαμε βρει ένα συγκεκριμένο ύφασμα, ήταν φλόγες, αυτή η χορογραφία έχει σταλεί μήνες πριν, όπως και η Μαρίνα. Μόλις την είδα το είπαμε και μεταξύ μας και γελούσαμε. Αλλά, πάρτε το ως στήριξη στη Μαρίνα. Πάμε Μαρινάρα, να σκίσεις».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε το πιτζάμα πάρτι που έκανε με την Έλενα Παπαρίζου και τη συνάντησή της με τη Μαρίνα Σάττι στη Σουηδία: «Είναι πολύ ωραίο που αγαπάμε και στηρίζουμε η μια την άλλη. Με την Έλενα Παπαρίζου κάναμε μπιτζάμα πάρτι το προηγούμενο βράδυ. Κάτσαμε μαζί μέχρι τις 4 το πρωί… Και της έλεγα: "Κακομοίρα μου αύριο θα είμαι άυπνη, δεν θα μπορώ να το κάνω" και μου λέει: "Θα μπορείς". Όταν έφτανα ήθελα πάρα πολύ να δω τη Μαρίνα, και είχα μάθει ότι ήταν σε άλλο ξενοδοχείο, αλλά ήμουν τυχερή που μόλις έφτασα ήταν έξω από το δικό μου ξενοδοχείοκαι για να την προλάβω, φώναζα, “Μαρίνααααα”…».

Τι είπε η Ελένη Φουρέιρα για τη Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Είναι αγχωμένη. Είναι υπέροχο όμως που τη στηρίζετε κι εσείς και ο κόσμος. Χαίρεται πάρα πολύ γι’ αυτή τη στήριξη. Είναι καταπληκτική, θα πάει πάρα πολύ καλά και το focus που πρέπει να κάνουμε είναι σε εκείνη αύριο… Της λέω: "Έχεις τη στήριξη όλης της Ελλάδας, όλοι σε αγαπάμε, σε πιστεύουμε, σκίσε και απόλαυσέ το" και πιστεύω θα το κάνει».

Τι είπε η Ελένη Φουρέιρα για τη Silia Kapsis

Για την εκπρόσωπο της Κύπρου, τη 17χρονη Silia Kapsis, η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε: «Η Silia είναι 17χρονών. Εγώ στην ηλικία της δεν έκανα ούτε τα μισά, παίζει να έτρωγα απλά όλη μέρα και να μην έκανα τίποτα από όλα αυτά που κάνει. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει, της άξιζε που πέρασε» σχολίασε σε άλλο σημείο για την εκπρόσωπο της Κύπρου στον μουσικό διαγωνισμό».