GOSSIP

P. Middleton: Μίλησε για πρώτη φορά για τα οπίσθιά της

P. Middleton: Μίλησε για πρώτη φορά για τα οπίσθιά της

Η αδερφή της Δούκισσας μίλησε για πρώτη φορά για το σημείο του σώματός της που την έκανε διάσημη.


Η Pippa Middleton, η μικρή αδερφή της Δούκισσας του Cambridge, Κate μίλησε για πρώτη φορά για τις μέρες δόξας που γνωρίζει μετά τον πριγκιπικό γάμο της αδερφής της το 2011: "Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να γίνεσαι αναγνωρίσιμος παγκοσμίως για τον κουνιάδο σου και τα οπίσθιά σου". Η 29χρονη έκανε τα media να μιλούν για εκείνη, την ημέρα του γάμου της αδερφής με τον πρίγκηπα William όταν εμφανίστηκε με το θρυλικό άσπρο φόρεμα που σχεδίασε για εκείνη η Sara Burton σχεδιάστρια του οίκου Alexander mc queen. Το φόρεμα που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα και κυρίως τα οπίσθιά της εκτόξευσε τις μετοχές της όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.Η πιο περιζήτητη νύφη της Βρετανίας, η Pippa μίλησε για πρώτη φορά για την καταξίωση της και πως θέλει οι άλλοι να την βλέπουν.

Οι δηλώσεις της έγιναν στα πλαίσια της προώθησης του πρώτου της βιβλίου “A Year Of British Festivities For Families And Friends” για το οποίο εισέπραξε μόνο για αρχή 400.000 λίρες.


Όπως δήλωσε "είναι πολύ περίεργο το πώς με έμαθε ο κόσμος. Μια μέρα, ίσως καταφέρω να το κατανοήσω. Θα ήταν δίκαιο όμως να πω ότι έχει τα καλά και τα αρνητικά του όλο αυτό. Πολλά από όσα ονειρεύτηκα έχουν γίνει πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε, όμως, πως είμαι ένα κορίτσι στη δεκαετία των είκοσι που προσπαθεί να στηρίξει την καριέρα του μέσα σε δύσκολες συνθήκες κάποιες φορές. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και έτσι προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στα πλεονεκτήματα της φήμης που απέκτησα.
Μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες είναι η έκδοση αυτού του βιβλίου. Να σας ομολογήσω ότι φαίνεται ακόμα πιο περίεργο σε μένα, απ' ότι σε εσάς, να βλέπω να γράφονται για μένα περισσότερα απο όσα έχω κάνει. Αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία που μου δίνεται να κάνω κάτι δικό μου και το απόλαυσα κάθε στιγμή".


Η Pippa ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Αμερική για την προώθηση του βιβλίου, εξαιτίας των topless φωτογραφιών της αδερφής της που πρόσφατα κυκλοφόρησαν. Όμως, σύντομα θα ξεκινήσει τη mini περιοδεία της σε διάφορες πόλεις της Αμερικής.