GOSSIP

Άγρια κόντρα Μερκούρη-Λύτρα

Άγρια κόντρα Μερκούρη-Λύτρα
Κόντρα έχει ξεσπάσει για μια θέση στην πίστα, με την Ειρήνη Μερκούρη να καταγγέλλει πως η Μάρω Λύτρα της «έφαγε»...

Κόντρα έχει ξεσπάσει για μια θέση στην πίστα, με την Ειρήνη Μερκούρη να καταγγέλλει πως η Μάρω Λύτρα της «έφαγε» την θέση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο!

Μάλιστα, η τραγουδίστρια κατηγορεί τον επιχειρηματία αλλά και τον Αντύπα, που είναι το πρώτο όνομα στο σχήμα, ενώ η συνάδελφός της δηλώνει άγνοια. «Δεν τηρήθηκε η συμφωνία από την πλευρά της επιχείρησης και, προφανώς, του ονόματος που ηγείται, δηλαδή του κυρίου Αντύπα. Δεν ξέρω γιατί», δήλωσε αποκλειστικά στο «Super Star» η Ειρήνη, προσθέτοντας πως στεναχωρήθηκε από την εξέλιξη αυτή. Όπως είπε, είχε προηγηθεί ραντεβού με τον Αντύπα και τον Πέτρο Ίμβριο, στο οποίο έδωσαν τα χέρια για εμφανίσεις από 17 Σεπτεμβρίου και μέχρι Κυριακή των Βαΐων.

«Δεν ειδοποιήθηκα ποτέ. Όταν πήγα στο μαγαζί για την δουλειά μου, στις 20 του μήνα, είδα άλλους καλλιτέχνες να κάνουν πρόβα. Η αφίσα μου ήταν ακόμα εκεί... υπάρχουν και μεγάλες οικονομικές εκκρεμότητες από την πλευρά τους», πρόσθεσε. Σύμφωνα με την Ειρήνη Μερκούρη, η επιχείρηση δεν της έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την «έξωση» και η ίδια θα προσφύγει στα δικαστήρια.

«Ξέρω ότι πριν ήταν η Ειρήνη Μερκούρη και ο Πέτρος Ίμβριος με τον κύριο Αντύπα και τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Ξέρω ότι έληξε η σεζόν που είχαν οι τρεις τους και τώρα ξεκινάει αυτή που είμαι εγώ», είπε τηλεφωνικά στο «Super Star» η Μάρω Λύτρα. Πάντως, το διαφιλονικούμενο σχήμα συνεχίζει κανονικά και απαρτίζεται από τον Αντύπα, τον Διονύση Μακρή και την Μάρω Λύτρα.

Πηγή: gossip-tv.gr