GOSSIP

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Στιγμιότυπα από την πρώτη επίσημη έξοδό τους

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Στιγμιότυπα από την πρώτη επίσημη έξοδό τους
Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκαναν την επίσημη κοινή εμφάνισή τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης...

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκαναν την επίσημη κοινή εμφάνισή τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος στο θέατρο. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα περιοδικά ΟΚ και ΗELLO επιβεβαιώνουν το γεγονός. Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να εμφανιστεί με τον νέο της σύντροφο έναν χρόνο μετά το δελτίο τύπου που εξέδωσε για να ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο.

Μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο βρέθηκαν στο θέατρο Αλίκη για να παρακολουθήσουν την επιτυχημένη παράσταση "Τα κορίτσια με τα μαύρα" των Ρήγα-Αποστόλου. Με total γκρι look, η Ελένη τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν οι εντυπωσιακές λεοπάρ μπότες της και φυσικά το μονόπετρο που δεν το βγάζει λεπτό από το χέρι της. Ο Μάκης επέλεξε πολύ πιο σπορ εμφάνιση, με τζιν, σκούρο πουκάμισο, φουσκωτό μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

«Αν και οι θεατές αδημονούσαν και χειροκροτούσαν παρατεταμένα για να επισπεύσουν την έναρξη της παράστασης, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το ζευγάρι να διασχίζει τον πλαϊνό διάδρομο της πλατείας», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ άνθρωπος που ήταν εκεί.

Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι κατέφθασε με μισή ώρα καθυστέρηση, εξαιτίας του ότι στο σπίτι της παρουσιάστριας γιόρταζαν τα γενέθλια της μικρής της κόρης Βαλέριας. Κάθισαν στην πρώτη σειρά της πλατείας, δίπλα από τον Τραϊανό Δέλλα και την Γωγώ Μαστροκώστα, που επίσης βρίσκονταν στο συγκεκριμένο θέατρο.

Οι περισσότεροι μίλησαν για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους έξοδο μαζί κατά την διάρκεια των γιορτών στο σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Ελένη και ο Μάκης πέρασαν από τα καμαρίνια για να συγχαρούν τους ηθοποιούς, ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας τους συνόδευσε στο τζιπ του 42χρονου επιχειρηματία. Λίγη ώρα μετά, το ζευγάρι πήγε για φαγητό στην Ratka στο Κολωνάκι μαζί με τη Γωγώ και τον Τραϊανό. Οι τέσσερις τους μάλιστα φάνηκαν να μιλούν μεταξύ τους με ιδιαίτερη θέρμη και να περνούν υπέροχα, όπως δήλωσαν άνθρωποι που τους είδαν από κοντά.

πηγή:: Gossip-tv.gr