GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γυναίκα πειρασμός

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γυναίκα πειρασμός
''Θα ήθελα να είχα πει στον πατέρα μου, περισσότερα...

''Θα ήθελα να είχα πει στον πατέρα μου, περισσότερα σ' αγαπώ'' παραδέχεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει αποκλειστικά στο Queen.gr για τον γάμο της με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, αποκαλύπτει πως θα είναι το νυφικό της, συγκινείται όταν σκέφτεται ότι ο πατέρας δεν θα είναι παρόν στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής της και αποκαλύπτει ποια πρώην συνάδελφο της δεν θα καλέσει στον γάμο της.



Θα δεχόσουν το τίτλο Queen της μεσημεριανής ζώνης;

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε οι χαρακτηρισμοί τέτοιου τύπου θα έπρεπε να εκλείψουν. Ειδικά στην ζώνη την δική μας που η μάχη είναι καθημερινή και πότε είναι μπροστά η μία εκπομπή και πότε η άλλη. Άλλωστε οι άλλες δύο κυρίες της ζώνης, η Χριστίνα Λαμπίρη και η Κατερίνα Καραβάτου είναι περισσοτέρα χρόνια από μένα, οπότε έχουν περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουν αυτό τον τίτλο. Εξ'άλλου ο τίτλος της βασίλισσας ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη, οπότε που να μπλέκουμε τώρα.



Είσαι όμως η βασίλισσα στην καρδιά του Θέμη, σωστά;

Ε, αν δεν είμαι και εκεί η βασίλισσα θα πρέπει να αρχίσω να αναρωτιέμαι! Αλλά δεν έχω αμφιβολίες γιατί είναι πολύ τρυφερός και εκφραστικός και μου το δείχνει καθημερινά.



Τον ζηλεύεις καθόλου;

Τον ζηλεύω, βέβαια! Δεν κάνω παρανοϊκά πράγματα! Αν μου δώσει δικαίωμα, δηλαδή αν τον πάρω τηλέφωνο και δεν το σηκώσει, θα του τηλεφωνώ μέχρι να μου απαντήσει. Αλλά προσπαθώ να συγκρατούμε γιατί είναι πολύ σωστός, οπότε δεν αφήνω την ''κατίνα'' να βγει από μέσα μου.



Ο γάμος θα γίνει στις 25 Ιουνίου. Θέλω να μας πεις όλες τις λεπτομέρειες.

Θα γίνει στο μουσείο Νάσιουτζικ , που έχει μια πολύ γραφική εκκλησία και είναι ένας ωραίος χώρος για την δεξίωση. Γενικά δεν θέλουμε πολλά , η ουσία της βραδιάς δεν είναι τι χρώμα θα έχουν οι κορδέλες και τι λουλούδια θα διακοσμήσουν τον χώρο , αλλά να είμαστε εμείς καλά μαζί με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας.



Το νυφικό;

Έχω ήδη μπει στην διαδικασία να ψάχνω. Θα ήθελα να είναι κάτι ρομαντικό. Να είναι ένα νυφικό κλασικό. Όχι κάτι πολύ μοντέρνο και σίγουρα όχι μίνι. Προς το παρόν προσανατολίζομαι σε ξένους σχεδιαστές.



Πώς σε κάνει να νιώθεις το γεγονός ότι ο πατέρας σου θα λείπει από αυτήν την στιγμή;

Τον πατέρα μου τον έχασα ξαφνικά το 2003. Είναι ένα γεγονός που με συγκλόνισε. Τα έβαλα με τον Θεό και με τον εαυτό μου που δεν πρόλαβα να του πω τα πράγματα που ήθελα. Είχαμε μια ανταγωνιστική σχέση, επειδή ήμουν και λίγο ατίθαση στην εφηβεία. Θα ήθελα να του είχα πει περισσότερα "Σ' αγαπώ". Στεναχωριέμαι πολύ που δεν θα είναι αυτός που θα με παραδώσει στον Θέμη στην εκκλησία. Αλλά σκέφτηκα ότι θα ήθελα να το κάνει η μητέρα μου που από τότε που έφυγε ο μπαμπάς στάθηκε και σαν μάνα και σαν πατέρας και σε μένα και στην αδερφή μου.



Κουμπάροι θα είναι η Φαίη και ο Γιώργος, που σας γνώρισαν με τον Θέμη;

Όχι, γιατί δεν πιστεύω ότι μια καλή φιλία θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε και κουμπαριά! Σκεφτόμαστε να είναι κάποιος παιδικός φίλος του Θέμη και κάποια παιδική φίλη δική μου. 



Πέρυσι στο ALTER λεγόταν ότι είχες μια έντονη κόντρα με την Βάσια Λόη. Σε ευχαριστεί που είναι εκτός τηλεόρασης;

Καμία σχέση! Και να σου πω ότι εγώ σε αυτήν την κόντρα δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα! Αντιθέτως είχα γίνει αποδέκτης κάποιων αρνητικών σχολίων. Στεναχωριέμαι που η Βάσια δεν έχει δουλειά, ενώ θα ήθελε να είναι στην τηλεόραση, γιατί ξέρω ότι αύριο μπορεί να είμαι και εγώ στην δική της θέση.

Πρόσκληση θα της στείλεις για τον γάμο;

Εκείνη πέρυσι δεν σε είχε καλέσει.
Κοίταξε να δεις. Αν ήταν ακόμα στο κανάλι και δουλεύαμε κάτω από την ίδια στέγη θα της έδινα πρόσκληση μόνο και μόνο για λόγους τακτ. Από την στιγμή όμως που δεν είναι και δεν είμαστε και φίλες δεν βρίσκω τον λόγο να την καλέσω.