GOSSIP

MadWalk: Οι 5 καλύτερες εμφανίσεις

MadWalk: Οι 5 καλύτερες εμφανίσεις
Πέντε Ελληνίδες celebrities περπάτησαν χτες στο κόκκινο και μας...

Πέντε Ελληνίδες celebrities περπάτησαν χτες στο κόκκινο και μας έπεισαν πως είναι ενημερωμένες fashionistas με αέρα από τα εξωτερικά.

Το κόκκινο χαλί του MadWalk by Vodafone έδειξε ξεκάθαρα ποιες είναι οι fashionettes της ελληνικής showbiz και ποιες είναι αυτές που έχουν ξεχάσει τη λέξη στυλ στην σοφίτα μαζί με τα παλιά τους έπιπλα.

Πρώτη και καλύτερη ήταν η Shaya. Η γνωστή αοιδός κάτω από το art direction του Γιώργου Δέδε έχει καταφέρει να λάμψει και να αναδειχθεί σε πραγματικό fashion icon on και off stage. Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε με ένα μίνι φόρεμα που συνδύαζε το κλασικό με το εκκεντρικό και γόβες που καθηλώνουν, όλα στους χρωματισμούς του άσπρου-μαύρου-γκρι. Τα σατέν μαύρα μανίκια με τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και τα μαλλιά αφέλειες ήταν απλά το άψογο τελείωμα του look τους. Η νεαρά pop star πραγματικά έχει εξελιχθεί στυλιστικά από τις πρώτες εμφανίσεις της στη show biz ως μέλος του συγκροτήματος Hi-5.

Επόμενη στυλάτη παρουσία στο κόκκινο χαλί ήταν αυτή της Λυδίας Παπαϊωάννου, παρουσιάστριας και δημοσιογράφου που εμφανίστηκε με μίνι φόρεμα με ογκώδεις πτυχώσεις στις λεπτομέρειες σε ένα κλασάτο ανθρακί χρώμα. Τα μαζεμένα σε αλογοουρά μαλλιά της και τα δερματί παπούτσια ήταν απλά η συνετή χρήση των trend και η προσοχή στη λεπτομέρεια.

Και ενώ, οι δύο προηγούμενες κινήθηκαν στους minimal τόνους, η Εβελίνα Παπαντωνίου δοκίμασε το απόλυτο μάξιμαλ με ένα λεοπάρ print μίνι φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες στη μέση και λουστρίνι μποτίνια, δείχνοντας την αγάπη της στα animal prints, αλλά και κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της καλοντυμένης με τις τολμηρές επιλογές της. Τα κοντά μαλλιά αναδεικνύουν τη γλυκήτητα του προσώπου της και είναι η επιτομή της κομψότητας στο συνολικό look.

Επόμενη καλοντυμένη παρουσία ήταν αυτή της Ilia Darlin, της τραγουδίστριας που τραγούδησε μαζί με το Μύρωνα Στρατή στο MadWalk. Η Ελληνίδα που κάνει τα πρώτα βήματα ως πραγματική pop star στην αγγλική μουσική σκηνή και είχε πρωταγωνιστήσει πέρσι στην ταινία του Νίκου Περάκη, "Art Therapy" τόλμησε να βάλει μία τουαλέτα σε neon χρωματισμούς του ροζ, του κίτρινου και του πράσινου, με κοψίματα και λεπτομέρειες δαντέλας, που αναδείκνυαν το look σε ένα sexy high fashion σύνολο μαξιμαλιστικής club kid αισθητικής και προχωρημένης fashion αντίληψης. Αν και καταλαβαίνουμε γιατί κάποιο θα διαφωνήσουν με τους διθυράμβους μας, η αλήθεια είναι πως το στυλ της Ήλιας είναι μακράν ευφάνταστο και πρωτότυπο. Οι χορεύτριες που την πλαισιώνουν σε ασορτί χρωματισμούς λειτουργούν απλά ως το απαραίτητο αξεσουάρ στην εμφάνιση της Ilia Darlin'.

Τέλος, σχεδόν με πόνο καρδιάς, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η Έλλη Κοκκίνου, που έχει ακολουθεί το τελευταίο trend μαλλιών με τη έντονη διχρωμία άκρη - ρίζας, ήταν και εκείνη στις καλοντυμένες της βραδιάς. Δερμάτινη ψηλή μπότα, λιτό oversized σακάκι και τσάντα φάκελος με print, έδεναν υπέροχα με το διακριτικό glitter του φορέματος της, δημιουργώντας ένα βραδινό look που δεν υπολειπόταν ούτε σε glam, ούτε σε κομψότητα. Οφείλουμε να της δώσουμε συγχαρητήρια γιατί επέλεξε ένα look που φωνάζει πως έχει αποτινάξει τη "νύχτα" από πάνω της.