GOSSIP

Δ. Νομικού: «Μπορεί να έχω φάει κέρατο»

Δ. Νομικού: «Μπορεί να έχω φάει κέρατο»
H Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" και εμφανίστηκε μέσα...

H Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" και εμφανίστηκε μέσα από μια μεγάλη κόκκινη συσκευασία δώρου και ευχήθηκε μετά μουσικής «χρόνια πολλά» στον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος έχει γενέθλια αυτό το Σάββατο.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τους άντρες αλλά αναφέρθηκε και στις εκπομπές που συμμετείχε. Η Δούκισσα είπε ότι δεν θεωρεί σέξι τον εαυτό της: «Δεν φοβάμαι μην με πουν σέξι, απλά δεν θεωρώ ότι είμαι σέξι. Μου αρέσει όπως είμαι σήμερα, πιο ροζ. Είμαι ακόμα 24 στο μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθώ». Όσο για τις εκπομπές στις οποίες συμμετείχε: «Το «Just the two of us» μου άρεσε περισσότερο από το πρωινό. Δεν νομίζω πως είναι παρεξηγήσιμο που λέω πως ήταν η καλύτερη σεζόν μου φέτος» Απάντησε όμως και σε όσους την κατηγορούν πως κάνει δημόσιες σχέσεις με τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Είμαι πανευτυχής. Όχι μόνο γιατί γνώρισα τον Γιώργο. Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο και λένε πως κάνω δημόσιες σχέσεις είναι κακοπροαίρετοι».

Όσο για τους άνδρες είπε χαρακτηριστικά: «Οι άνδρες είναι περίεργοι. Νομίζω πως ξέρω πάνω κάτω τα βασικά. Είναι πολύ όμορφα πλάσματα. Νομίζω πως τους καταλαβαίνω, όχι εντελώς αλλά προσπαθώ» ενώ δεν αρνήθηκε το γεγονός πως κρατάει ακόμα ημερολόγιο: «Τι κακό έχει να κρατάει κάποιος ημερολόγιο; Τα τελευταία χρόνια αν γράψω στο ημερολόγιο μου θα είναι για τα ερωτικά μου. Γράφω είτε όταν είμαι πολύ ευτυχισμένη ή στα πολύ μαύρα μου. Έχω καιρό να γράψω στο ημερολόγιο μου».

Όσο για τις σχέσεις της δήλωσε: «Έχει τύχει να έχω μόνο μακροχρόνιες σχέσεις. Αν καταλάβω πως κάτι πάει να γίνει μόνο για λίγες μέρες δεν το ξεκινάω. Πάω με το ένστικτό μου» καθώς εξήγησε πως αν και δεν είναι σίγουρη αν την έχουν απατήσει: «Δεν ξέρω, φαντάζομαι πως μπορεί να έχω φάει κέρατο. Αν έχει γίνει θα το μάθω στο μέλλον. Πιστεύω πως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος».

πηγή: gossip-tv.gr