GOSSIP

Ποιος είπε την Κορομηλά 60άρα και... χοντρή;

Ποιος είπε την Κορομηλά 60άρα και... χοντρή;
Είναι γνωστό ότι «λατρεύει» την Ρούλα. Ότι όποτε ακούει για εκείνη το στόμα του στάζει… μέλι..

Είναι γνωστό ότι «λατρεύει» την Ρούλα. Ότι όποτε ακούει για εκείνη το στόμα του στάζει… μέλι. Απλώς αυτή τη φορά, το επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά. Ο Νίκος Μουρατίδης εμφανίστηκε στην Πρωινή Μελέτη και μίλησε για το x-factor. Εκεί λοιπόν που συζητούσε για το ενδεχόμενο να αλλάξει το πρόγραμμα παρουσιαστή, τον ρώτησαν: «Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Κορομηλά, ως παρουσιάστρια του Greek Idol, θα μπορούσε να πατήσει στα λάθη που έκανε επικοινωνιακά το x-factor και να το παρουσιάσει εκείνη!»

Ο κριτής και ραδιοφωνικός παραγωγός αφού πήρε βαθιά ανάσα, είπε: «Η Ρούλα να πατήσει πάνω στα λάθη; Τα καημένα τα λάθη τι έχουν να πάθουν… Θα αντέξει η Ρούλα Κορομηλά να πατάει τα λάθη;», αναρωτήθηκε, κάνοντας παράλληλα πάνω κάτω τα χέρια του, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το βάρος της Ρούλας δεν είναι και το ιδανικότερο.
«Μα γιατί;» είπε η Ελονώρα, «ειδικά αυτό το διάστημα η Ρούλα είναι κομψότατη…»
Ο, τι και να του έλεγαν, ο Μουρατίδης ατάραχος. Το πάνελ συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε το x-factor να το παρουσιάζει μια μεγάλη παρουσιάστρια;»

«Όταν λες μεγάλη τι εννοείς; 60άρα μάλλον!», απάντησε εκείνος. «Όχι μιλάω για θέμα καριέρας, όχι για θέμα ηλικίας γιατί η Ρούλα από άποψη καριέρας δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία», λέει η δημοσιογράφος της Πρωινής Μελέτης. «Ωραία», καταλήγει ο Μουρατίδης. Παύση. Τέλος. Σιωπή. Δεν είπε τίποτα άλλο. Κανένα σχόλιο. Δεν θέλει άλλο ο άνθρωπος να μιλήσει για Ρούλα, πώς το λένε;

πηγή: gossip-tv.gr