GOSSIP

Δάντης – Τοπάζη: κόντρα… για το παιδί τους

Δάντης – Τοπάζη: κόντρα… για το παιδί τους
Τα Χριστούγεννα ο Χρήστος Δάντης πέρασε τις ομορφότερες ημέρες της ζωής του, καθώς είχε στο πλάι του το γιο...

Τα Χριστούγεννα ο Χρήστος Δάντης πέρασε τις ομορφότερες ημέρες της ζωής του, καθώς είχε στο πλάι του το γιο του. Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και μεγάλες βόλτες στην εξοχή ήταν στο πρόγραμμα τους. Φυσικά, μαζί τους ήταν συνεχώς και η αγαπημένη του τραγουδιστή, Τζένη, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με το γιο του Χρήστου. Τα τελευταία χρόνια, ο μοναχογιός του γνωστού τραγουδιστή ζει μόνιμα με τη μητέρα του στο Οχάιο της Αμερικής, αφού η Κατερίνα Τοπάζη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της.

Το γεγονός ότι ο Χριστόφορος ζει μόνιμα χιλιάδες μίλια μακριά από την Ελλάδα είναι ένα αγκάθι στη ζωή του Χρήστου, ο οποίος πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά πατέρας από τη σύντροφό του Τζένη.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που επιθυμεί περισσότερο στη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι να καταφέρει να έχει και πάλι δίπλα του το γιο του και να τον βλέπει όσο συχνά εκείνος θέλει, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής είναι αδύνατον να συμβεί, αφού ο μικρός ζει και πηγαίνει σχολείο στην Αμερική. Για τον λόγο αυτό μπορεί να ταξιδεύει στην Ελλάδα μόνο τις ημέρες των εορτών, οπότε και επισκέπτεται τον πατέρα του.

Βέβαια, πατέρας και γιος έχουν συχνή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και μέσω Skype στο internet, όμως αυτή η επικοινωνία δεν είναι ικανή να αντικαταστήσει το κενό του νιώθει ο Χρήστος από την απουσία του Χριστόφορου.

Με βάση το σχετικό ρεπορτάζ και σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε ο τραγουδιστής στο στενό του περιβάλλον, τους τελευταίους δυο μήνες έχει ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες, με τις οποίες ζητάει από την πρώην σύζυγο του να βρουν μία λύση για να βλέπει το γιο τους συχνότερα.

Εκείνη αρνείται, ο Χρήστος όμως επιμένει. Μάλιστα, της ζήτησε όταν ο μικρός τελειώσει το σχολείο να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και να ζήσει μαζί του, κάτι τέτοιο όμως δεν τη βρίσκει σύμφωνη, με αποτέλεσμα το πρώην ζευγάρι να έχει συνεχείς εντάσεις και προστριβές.

Άτομα του στενού φιλικού περιβάλλοντος του Χρήστου αναφέρουν ότι όλο αυτό τον έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ και ταυτόχρονα τον έχει θυμώσει. O τραγουδιστής δεν σκοπεύει να παρατήσει τις προσπάθειες και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα μέχρι να καταφέρει το στόχο του, δηλαδή να φέρει κοντά του το παιδί του.

Το θέμα του Χριστόφορου και το μέλλον του βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα, μέχρι οι γονείς του να καταφέρουν να βρουν μία λύση που θα ικανοποιεί και τους δύο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr