GOSSIP

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης αποκαλύπτει…

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης αποκαλύπτει…
«Το κράτος θα έπρεπε να με προτρέπει στο να δουλεύω σωστά και να εισπράττει τους φόρους από εμένα»...

«Το κράτος θα έπρεπε να με προτρέπει στο να δουλεύω σωστά και να εισπράττει τους φόρους από εμένα». Ο άνθρωπος που «ανέστησε» το ελληνικό πορνό, όπως τον χαρακτηρίζουν πολλοί, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής αποκαλύπτει το πραγματικό ύψος των αμοιβών της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το πρώτο dvd, ενώ παράλληλα μιλάει για την περιπέτειά του με το ΣΔΟΕ.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει δεχθεί δεκάδες ελέγχους μέσα σε ένα χρόνο από την Εφορία. «Λέω ποιος είμαι, βάζω το όνομά μου και δεν κάνω κάτι παράνομο» αναφέρει ο παραγωγός, ενώ επισημαίνει πως αν τον έβαζε το κράτος μέσα, θα έχανε φόρους.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Σειρηνάκης δηλώνει στον δημοσιογράφο του ΘΕΜΑτος Φρίξο Δρακοντίδη πως όλο και περισσότερα κορίτσια που θέλουν να παίξουν στις ταινίες του, του στέλνουν e-mail, «λόγω της οικονομικής κρίσης», όπως υποστηρίζει.

«Με βασικό της κίνητρο τα χρήματα» η Τζούλια Αλεξανδράτου έπαιξε στην πρώτη ταινία βάζοντας στην τσέπη της 150.000 ευρώ « και της άξιζαν» όπως σημειώνει κλείνοντας ο Δημήτρης Σειρηνάκης, δύο 24ωρα μετά από την κυκλοφορία του δεύτερου dvd της ελληνίδας πορνοστάρ.