GOSSIP

Τα πειράγματα του Ρέμου σε Βίσση-Γερμανού!

Τα πειράγματα του Ρέμου σε Βίσση-Γερμανού!
Και ποιος δεν ήταν χθες βράδυ στον «Διογένη», όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος....

Και ποιος δεν ήταν χθες βράδυ στο «Διογένη», όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Έλενα Παπαρίζου!

Άννα Βίσση, Ναταλία Γερμανού, Νίκος Βέρτης, Κατερίνα Καινούργιου, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου…

Μια βραδιά μεταξύ φίλων, όπως είπε ο Ρέμος, ο οποίος βρισκόταν σε μεγάλα κέφια και διάθεση για πειράγματα…

Ο Αντώνης υποδέχθηκε τη Βίσση με το «12», στη συνέχεια πήγε στον καναπέ που βρισκόταν η μεγάλη σταρ και την αγκάλιασε, ενώ αστειευόμενος της είπε: «Σήμερα θα πληρώσεις κανονικά. Τέρμα το τζάμπα. Τζάμπα μόνο κανά μπουζουκάκι σκέτο», με τη Βίσση να ξεσπά σε γέλια.

Η Βίσση στην αγκαλιά του Ρέμου

Στην ίδια παρέα ήταν και η γνωστή κυρία των δημοσίων σχέσεων Όλγα Παυλάτου.

Ο Ρέμος κάλεσε τη Βίσση να τραγουδήσει αργότερα, εκείνη ωστόσο αποχώρησε με τη λήξη του πρώτου μέρους του προγράμματός του και δεν του έκανε τη χάρη.

Ο Ρέμος τραγουδά μόνο για την Ναταλία

Σε διπλανό τραπέζι βρισκόταν η κουμπάρα της Βίσση, Ναταλία Γερμανού, η οποία έτυχε πολλών πειραγμάτων από τον Αντώνη Ρέμο, ενώ η Παπαρίζου την πλησίασε και της ψιθύρισε: "Δεν θα το πιστέψεις, σε σκεφτόμουν σήμερα».

Μάλιστα η Έλενα έτεινε το χρυσό μικρόφωνό της στην Ναταλία, αλλά εκείνη αρνήθηκε ευγενικά να τραγουδήσει.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Βέρτης για να δει τον κολλητό του. Πάντως, ούτε αυτός έκανε το χατίρι στον φίλο του, αρνούμενος να τραγουδήσει κάποια από τις επιτυχίες του.

Ο Νίκος Βέρτης

Σ' ένα από τα κεντρικά τραπέζια και η κοσμική θεατρολόγος Μαριλένα Παναγιωτοπούλου -με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη-, η οποία πάσχιζε με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή.

Αλλά και η νεόκοπη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου διασκέδασε χθες βράδυ στον Αντώνη Ρέμο. Μάλιστα δεν κάθισε στιγμή, αντιθέτως χόρευε όλη τη βραδιά…