GOSSIP

Ο καλλιτέχνης, η σύντροφος και το αμαρτωλό παρελθόν

Ο καλλιτέχνης, η σύντροφος και το αμαρτωλό παρελθόν
Γνωστό ζευγάρι της show biz εκτέθηκε από πρώην σύντροφό του...

Γνωστό ζευγάρι της show biz εκτέθηκε από πρώην σύντροφό του καλλιτέχνη όταν συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο. Το σοκ ήταν μεγάλο για τους θαμώνες του μαγαζιού που έμειναν άναυδοι με τα όσα ακούστηκαν για τον καλλιτέχνη και την προηγούμενη ζωή του.

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες που τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστό ότι ζουν έναν μεγάλο έρωτα έπεσαν θύματα στην παγίδα που τους έστησε η κακή... τύχη όταν συνάντησαν σε εστιατόριο παλιό γνώριμο του καλλιτέχνη…

Το ζευγάρι των καλλιτεχνών πήγε στο γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας μετά από θεατρική παράσταση μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι για να δειπνήσουν. Μετά από λίγη ώρα όμως στο ίδιο εστιατόριο μπήκε κι ένας νεαρός άνδρας με την δική του παρέα. Όταν είδε τον καλλιτέχνη τον χαιρέτησε από μακριά αλλά εκείνος γύρισε το βλέμμα του, αλλού κι έκανε ότι δεν τον ήξερε.

Τότε ήταν που άναψαν τα αίματα του νεαρού άνδρα, ο οποίος δεν άντεξε την απόρριψη και χωρίς να σεβαστεί ούτε την δική του παρέα, ούτε το καλλιτεχνικό ζευγάρι, αλλά ούτε και τον κόσμο που βρισκόταν στο εστιατόριο εκείνη την ώρα, άρχισε να φωνάζει αποκαλύπτοντας την σχέση που είχαν στο παρελθόν οι δυο τους.

Όλοι έμειναν άναυδοι με την αποκάλυψη του νεαρού άνδρα για τα γούστα και τις συνήθειες του καλλιτέχνη, κοιτώντας πια αδιάκριτα την συνοδό του, αγαπημένη επίσης καλλιτέχνιδα , η οποία δεν έδειξε να πτοείται από τις αποκαλύψεις που έγιναν φωναχτά από τον νεαρό.

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου μάλιστα προσπάθησαν να απομακρύνουν τον νεαρό άνδρα ο οποίος δε σταμάτησε να φωνάζει σε έξαλλη μάλιστα κατάσταση για τη σχέση που είχε με τον καλλιτέχνη στο παρελθόν.

Το ερωτευμένο, κατά τ' άλλα, ζευγάρι που ένιωθε όλα τα βλέμματα του κόσμου πια πάνω του μετά από την επίθεση του νεαρού αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι …