GOSSIP

Η σκληρή απάντηση του Χατζηγιάννη στον Λούλη για τη Ζέτα του!

Η σκληρή απάντηση του Χατζηγιάννη στον Λούλη για τη Ζέτα του!
Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην απάντησε ποτέ επίσημα στην κριτική που της έκανε ο Χρήστος Λούλης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όμως ...

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην απάντησε ποτέ επίσημα στην κριτική που της έκανε ο Χρήστος Λούλης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όμως δεν μάσησε τα λόγια του και με σκληρό ύφος απάντησε στον ηθοποιό.

«Η τέχνη δεν μαθαίνεται σε καμία σχολή και κανένα πανεπιστήμιο. ‘Η το’ χεις ή δεν το’ χεις. Βρίσκω μία λογική σε αυτό που έγινε, από την άποψη ότι όταν επιτυγχάνεις κάτι και φθάνεις σε ένα πολύ υψηλό σημείο, οι πρώτοι που σου επιτίθενται είναι οι συνάδελφοί σου. Κατά τα άλλα δεν με αγγίζει καθόλου. Η Ζέτα δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για τίποτα. Έχει ήδη αποδείξει πράγματα και κυρίως θεωρώ ότι το μέλλον της ανήκει»,
ήταν η δήλωση του τραγουδιστή, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ηθοποιού ως "αντιδεοντολογική".

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο ραδιόφωνο του Sfera και την Ναταλία Γερμανού για την στιγμή που πήρε το βραβείο του τραγουδιστή της χρονιάς από την Ζέτα το περασμένο καλοκαίρι, στα βραβεία MAD. Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ήταν και η στιγμή που ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Ζέτα.
«Τότε δεν πήρα ένα βραβείο, αλλά δύο. Και νομίζω ότι αυτό το δεύτερο, που είχε σάρκα και οστά, ήταν και πολύ πιο σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, εγώ λειτούργησα στο να ξεκινήσει όλο αυτό με την Ζέτα και όλα έγιναν κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όλο αυτό που μου συμβαίνει για μένα είναι πρωτοφανές. Δεν ήθελα να πολύ-κρυφτώ αλλά δεν ήθελα και να υπερ-εκτεθώ κιόλας. Δεν ξέρω πώς ακριβώς πρέπει να το χειριστώ και ούτε πιστεύω ότι ο καθένας ξέρει πώς να το κάνει. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάτι πολύ αγνό και ουσιαστικό και θέλω να το προφυλάξω. Αυτό είναι όλο».

Πηγή: gossip-tv