GOSSIP

Πόσο χρονών είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πόσο χρονών είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου
Προ εκπλήξεως βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία ήταν η πρώτη καλεσμένη...

Προ εκπλήξεως βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία ήταν η πρώτη καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ» χθες τη νύχτα.

Ο παρουσιαστής έφερε μπροστά της μια τούρτα και της ζήτησε να βάλει τον αριθμό της ηλικίας της, ωστόσο η ίδια απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση απαντώντας διπλωματικά: «Σημασία δεν έχει πόσα χρόνια μετράς αλλά πόσα χρόνια φορτώνεις στη πλάτη σου».

Η παρουσιάστρια του «Πάμε πακέτο» μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο της, τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για την εικόνα της.

Για το γάμο της: «Είμαι πάρα πολύ καλά στον γάμο μου! Αν δεν ήμουν, δεν θα ήμουν ακόμα μαζί του. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα πως θα μπορούσα να είχα κάνει και καμία τρέλα παραπάνω. Ε, και τι έγινε που δεν τις έκανα;» καθώς συμπλήρωσε πως σαν μητέρα είναι πιο φιλελεύθερη: «Τα παιδιά μου είναι 16 ο ένας και 18 ο άλλος. Δεν επεμβαίνω πολύ στις σχέσεις των παιδιών μου. Πιστεύω πως όποιος το κάνει από τώρα αναλώνεται τζάμπα».

Για την εικόνα της: «Αισθάνομαι σέξι και δεν το κρύβω» και συμπλήρωσε πως φλερτάρει ακόμα: «Αν φλερτ εννοείται να ανταλλάζεις 2 έξυπνες ατάκες με έναν άγνωστο, να υπάρχει μία επικοινωνία, ναι φλερτάρω το λέω χύμα». Τόνισε όμως πως δεν σκέφτεται να κάνει κάποια «ιδιαίτερη» φωτογράφηση: «Δεν θα κάνω μία γυμνή φωτογράφηση. Σε τι θα με βοηθήσει; Δεν έχω κάποιο λόγο να εκτεθώ παραπάνω».

Για το αν όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης είναι «ψώνια»: «Όσοι κάνουμε τηλεόραση έχουμε μία δόση ναρκισσισμού» καθώς εξήγησε πως η ίδια δεν έχει τέτοια θέματα σε μεγάλο βαθμό και το αιτιολόγησε δίνοντας ένα παράδειγμα: «Το Μάιο που μας πέρασε στο πρώτο τουρνουά beach volley, έφαγα μία αγκωνιά –ανδρική- η οποία μου άφησε ένα πρήξιμο και ένα σημάδι το οποίο είχε μείνει μέχρι και πριν ένα μήνα. Δεν με ενόχλησε, μπορώ να το αποδεκτώ».