GOSSIP

Φαίη Σκορδά: Σε δυο μήνες γίνεται μανούλα!

Φαίη Σκορδά: Σε δυο μήνες γίνεται μανούλα!
Η Φαίη Σκορδά, μολονότι σε δύο μήνες θα γίνει μανούλα, δεν παύει...

Η Φαίη Σκορδά, μολονότι σε δύο μήνες θα γίνει μανούλα, δεν παύει να γιορτάζει τον έρωτα. Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και μοιράζονται όχι μόνο την ίδια στέγη, αλλά και το ίδιο πλατό.

Μπορεί ακόμη να μην ξέρει με απόλυτη σιγουριά αν θέλει να παρευρίσκεται ο άνδρας της πλάι της την ώρα του τοκετού, παρ' όλα αυτά είναι ειλικρινής σε όσα λέει.

Δεν ξέρουν ακόμα ποιος θα είναι ο νονός του μωρού, γνωρίζουν όμως πολύ καλά πως ο μπέμπης τους είναι πολύ... ζωηρός. «Η πρώτη κλοτσιά που μου έδωσε έμοιαζε με γουργουρητό» αποκαλύπτει η παρουσιάστρια, που δεν διστάζει να μοιραστεί με τον κόσμο και τις πρώτες ανησυχίες της για το ποιο καρεκλάκι πρέπει να πάρει, σε ποιο μήνα, και όλα αυτά που θα πρέπει να αγοράσει για τον μικρό της πρίγκιπα.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Φαίη, ως ερωτευμένη γυναίκα που παραμένει, βρήκε τον χρόνο, παρ' όλες τις δραστηριότητές της και την εγκυμοσύνη της, να αγοράσει ένα δώρο στον σύζυγό της, στο χρώμα του πάθους, κόκκινο, δηλαδή, αλλά το φυλάει για έκπληξη για να του το δώσει ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Μ. Σταματέρη, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη που, αν και βρίσκονται σε αντίπαλα κανάλια, δεν ξεχνά πως ήταν συμμαθήτρια με τον άνδρα της και μάλιστα στην ίδια τάξη.

«Την Ελένη την είχα συναντήσει πριν γνωρίσω τον Γιώργο και δω τις φωτογραφίες που απεικόνιζαν και τους δύο σε παιδική ηλικία, γιατί με είχε καλέσει στην εκπομπή της παλαιότερα. Τη θαύμαζα και τη θαυμάζω την Ελένη. Ακόμη και στις φωτογραφίες ξεχώριζε, ήταν πολύ γλυκιά και σίγουρα όποιος την παρατηρούσε προσεκτικά, θα σκεφτόταν πως θα γίνει πανέμορφη όταν μεγαλώσει».

Πηγή: Gossip-tv.gr