GOSSIP

Η Anne Hathaway παρουσιάστρια των Oscar

Η Anne Hathaway παρουσιάστρια των Oscar
Η Anne Hathaway δηλώνει ότι είναι «πραγματικά ενθουσιασμένη»...

Η Anne Hathaway δηλώνει ότι είναι «πραγματικά ενθουσιασμένη» - και σε καμία περίπτωση αγχωμένη – σαν οικοδέσποινα των Όσκαρ, στις 27 Φεβρουαρίου του 2011.

Η 28χρονη ηθοποιός, θα φιλοξενήσει στην μεγάλη γιορτή της Ακαδημίας τους μεγαλύτερους αστέρες της τέχνης, από κοινού με τον ηθοποιό James Franco και επιμένει ότι δεν φοβάται την εμπειρία.

"Κάτι συμβαίνει σε μένα όταν βρίσκομαι στη θέση της οικοδέσποινας», λέει. "Αυτό ίσως ακούγεται λίγο εγωκεντρικό ίσως και αντιπαθητικό, σε κάποιους, αλλά την τελευταία φορά όταν βρέθηκα στα βραβεία Όσκαρ και έπρεπε να τραγουδήσω με τον Hugh Jackman, ήμουν πολύ νευρική σχετικά με αυτό το ρόλο. Στη συνέχεια ο Hugh μου ζήτησε να τραγουδήσω μαζί του ενώ στην αρχή ένιωθα πολύ νευρική, στη συνέχεια ο συνδυασμός αποδείχτηκε εκπληκτικός, εξωτερικεύοντας μια απίστευτη χημεία που δημιούργησε ευφορία στο κοινό».

Συνεχίζοντας δηλώνει πως είναι πολύ ενθουσιασμένη κι έχει ρίξει όλο της το βάρος στο ρόλο της παρουσίασης.

Η πανέμορφη Anne - ο οποία επί του παρόντος είναι ερωτευμένη με τον Adam Shulman - πρόσφατα παραδέχθηκε ότι δεν της αρέσουν οι γυναίκες που παίζουν παιχνίδια με τους άντρες.

"Είμαι ένα κορίτσι που δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του είδους, διότι δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο», είπε.