GOSSIP

Οι αξέχαστες εμφανίσεις στα μουσικά βραβεία Grammy

Οι αξέχαστες εμφανίσεις στα μουσικά βραβεία Grammy
Έξι κυρίες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από το...

Έξι κυρίες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από το κόκκινο χαλί των Grammys για όλους τους λάθος λόγους.

Nicki Minaj

Η λεοπάρδαλη, αυτό το είδος υπό εξαφάνιση ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στον αφανισμό της μετά την εμφάνιση της Nicki Minaj. Η rapper που είναι ευρύτερα γνωστή ως "μαύρη Lady GaGa" ήταν πάλι η καρακιτσάρια της βραδιάς που όλοι αγαπάμε να βλέπουμε και να κράζουμε. Το μαλλί αφάνα σε διχρωμία ήταν ο όγκος που ολοκλήρωνε συμμετρικά το balloon κομμάτι του full body φορέματος – uniform της Givenchy. Η αγαπημένη rapper με τη περιφέρεια "Grand Canyon" έκανε σίγουρα μία εμφάνιση που κανείς δεν θα ξεχάσει. Καθένας για τους δικούς του λόγους.

Lady GaGa

Και ενώ είχε διαρρεύσει η είδηση πως με φέρετρο θα εμφανιζόταν στο κόκκινο χαλί η Lady GaGa με ένα φέρετρο, εκείνη μας υπενθύμισε πως το νέο της τραγούδι λέγεται "Born this way" και όχι "Die this way", έτσι πέρασε από το κόκκινο χαλί σε μία κατασκευή - αυγό τύπου "Cocoon", τύπου "οι εξωγήινοι έρχονται", τύπου "το μελάτο έγινε σφιχτό τόση ώρα που είμαι μέσα". Το αυγό το έχει σχεδιάσει ο πρωτοπόρος σχεδιαστής Hussein Chalayan, που πραγματικά εκτιμούμε και το ρούχο που φόραγε, αλλά ποτέ δεν είδαμε ο Nicola Formichetti για τον οίκο Mugler, που είναι και ο προσωπικός στυλίστας της. Με όλο το θάρρος, θα πούμε απλά πως προτιμούμε τα Kinder έκπληξη. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Florence Welch (Florence and the Machine)

Μετά τη Carine Roitfeld και η Florence Welch των Florence and the Machine εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με Givenchy Haute Couture από την Άνοιξη που έρχεται, αποδεικνύοντας πως δεν φταίνε τελικά όσες το φοράνε το τσίτι, απλά δεν κολακεύει καμία γυναίκα και μας κάνει να αναπολούμε τις στιγμές που η Bjork φόραγε το δικό της φόρεμα κύκνος, που ήταν και πιο διασκεδαστικό/αποκριάτικο. Επίσης, μας επιβεβαιώνει πως η Givenchy δεν είναι τόσο exclusive brand τελικά και τα δίνει παντού τα Haute Couture κομμάτια της. Αν θέλετε και εσείς ένα trendy κύκνο στο κορμί σας, ζητήστε από τη Givenchy.

Hayley Williams (Paramore)

Η εικόνα μιλά από μόνη της και τα σχόλια είναι σίγουρα περιττά, αλλά αν δεν γράψω κάτι θα σκάσει η φούσκα μου που λέμε. Η τραγουδίστρια της μπάντας, Paramore, αποφάσισε πως το Jeremy Scott φόρεμα της είναι πολύ στυλάτο και έρχεται και δένει με το μαλλί «με πήρε ο ύπνος και η μηχανή μου έφαγε τις αφέλειες». Να την πληροφορήσουμε, πως τις διαφάνειες πολλοί αγάπησαν, τα κεντημένα, όμως, Swarovski (γύρευε πόσες μοδίστρες τα έραβαν) και το γούνινο τελείωμα κανείς. Μια εμφάνιση που προκαλεί τη μανιακή κατανάλωση αράπικου φιστικιού για να μην πει κάποιος κακία, με αγάπη από τη Hailey για εμάς.

Jennifer Lopez

Η λατίνα σουπερ σταρ, που μάλλον έχει μπει στη φορμόλη, αφού κάθε χρόνος που περνά φαίνεται εκείνη την ξεχνά, επέλεξε ένα μίνι λαμέ φόρεμα, που είχε μία εσάνς από αλουμινόχαρτο και κολάκευε τους πληθωρικούς γοφούς της, σε περίπτωση που ξεχάσαμε πως έχει πλούσια ελέη στην περιοχή κατιώθεν της κοιλιακής χώρας της. Το μαύρισμα της πάντα πρότυπο για τους υποψήφιους του Jersey Shore και ο άντρας –αξεσουάρ έχει κουράσει λίγο γιατί έχει φορεθεί πολλές σεζόν. Της συνιστούμε να πάρει καμιά it-bag της Mulberry, γιατί με εκείνα και με τα άλλα όλο στις κακοντυμένες τη βγάζει. Α, και για να μην απορείτε, το φόρεμα της είναι Emilio Pucci. Δεν θα ήθελα να ακούσω κάποιο λογοπαίγνιο, γιατί δεν αρμόζει σε καμία βασίλισσα.

Katy Perry

Με φτερά και πούπουλα και ένα Armani φορεματάκι έκανε εμφάνιση η Katy Perry. Το μπούστο όλο glitter και πέτρες, πιο λαμπερό και από τη μεγάλη Άρκτο και το φόρεμα γεμάτο κοψίματα, που μόνο ο σκόρος μπορεί να είναι υπεύθυνος. Τα σετάκι ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι φτερά, που μόνο οι άγγελοι της Victoria Secret μπορούν να εκτιμήσουν, καθώς και μερικοί άντρες – λιμάδια, που έχουν να δουν γυναίκα από τότε που τους γέννησε η μαμά τους. Παρότι αγαπάμε την Katy και τη δημιουργικότητα της, θα λέγαμε ότι ούτε κουνελάκι του Playboy δεν θα έκανε τέτοια εμφάνιση σε τελετή Grammy. Αλλά από την άλλη, βέβεια, σιγά τα σοβαρά βραβεία, άρα καλά έκανε και ντύθηκε έτσι. Μπράβο, Katy είσαι μία pop star – ανάρχι.

Πηγή: www.queen.gr