GOSSIP

Βέρα Μπούφη: "Για την Άννα τα λόγια είναι περιττά"

Βέρα Μπούφη: "Για την Άννα τα λόγια είναι περιττά"
Η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη μιλάει για τη συνεργασία της με τη διάσημη θεία της, αλλά και για τη...

Η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη μιλάει για τη συνεργασία της με τη διάσημη θεία της, αλλά και για τη σχέση με τις αδελφές της. Για την συνεργασία της με την Άννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά, τόνισε: «Τέλεια, περνάω φανταστικά. Με τον Σάκη είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι και έχω να πω ότι εκτός από ταλαντούχος αγκαλιάζει και βοηθάει με όλη του την καρδιά τους νέους καλλιτέχνες. Όσον αφορά την Άννα, τα λόγια είναι περιττά, όπως λέει και η μοναδική Μαρινέλλα.»

Για το αν θα ήθελε να κάνει ένα ντουέτο με τη θεία της, απάντησε:
«Ποιος καλλιτέχνης δεν θα το ήθελε; Φυσικά, θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα, αλλά από την άλλη, προς το παρόν, θέλω να κάνω πρώτα κάποια πράγματα μόνη μου, ώστε να αποδείξω τι μπορώ να κάνω.»

Όσο για το αν είναι ερωτευμένη, η Βέρα Μπούφη τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα:

«Ναι, είμαι πάρα πολύ. Με τον έρωτα γινόμαστε πιο δημιουργικοί. Είναι σημαντικό να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν και στα εύκολα και στα δύσκολα.»
Για τις δύο αδελφές της είπε: «Είμαστε πολύ καλές φίλες και αυτό είναι πολύ βασικό. Η Σοφία και η Ανδριάννα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, γιατί με στηρίζουν, με συμβουλεύουν. Η Σοφία ασχολείται με το styling, οπότε μου δίνει τις γνώσεις της πάνω σε θέματα μόδας.»

πηγή: gossip-tv.gr