GOSSIP

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Νίκoς

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Νίκoς
Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε πριν λίγες μέρες πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της...

Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε πριν λίγες μέρες πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Όλγας Καρπαθάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, αυτήν την περίοδο ψάχνουν την ακριβή ημερομηνία αλλά και την εκκλησία, αφού σκέφτονται να κάνουν το μυστήριο στα βόρεια προάστια.

Το ζευγάρι πάντως εδώ και αρκετούς μήνες μένει μαζί σε πολυτελή μεζονέτα στην Αγία Παρασκευή. Ο γάμος αναμένεται να γίνει τον Μάιο και κουμπάροι θα είναι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού. Ποια είναι όμως η Όλγα Καρπαθάκη;

Όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το (πρώην) μοντέλο έχει σπουδάσει νηπιαγωγός και έκλεψε την καρδιά του Νίκου Βουρλιώτη από την πρώτη στιγμή. Η Όλγα είναι είκοσι τριών χρόνων και σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, είναι πολύ καλή νοικοκυρά, αφού μαγειρεύει καθημερινά για τον αγαπημένο της και τον φροντίζει. Δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, όπως και ο δημοφιλής ράπερ. Από μικρή ενδιαφερόταν για την ομορφιά και έτσι ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία με το μόντελινγκ.

πηγή: gossip-tv.gr