GOSSIP

Ν.Παλαιτσάκη: «Με απάτησε, την περίοδο που ήμουν άρρωστη»

Ν.Παλαιτσάκη: «Με απάτησε, την περίοδο που ήμουν άρρωστη»
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Νανά Παλαιτσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε...

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Νανά Παλαιτσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star, όπου αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν δυο χρόνια καθώς επίσης και για την απιστία του τότε συντρόφου της.

«Οι γιατροί μου έδιναν μόνο έξι μήνες ζωής. Είχα σχέση 2,5 χρόνια και μέναμε μαζί. Στην αρχή που του το ανακοίνωσα, η συμπεριφορά του ήταν από ουδέτερη έως επιθετική. Ήτανε θυμωμένος μαζί μου. Με απάτησε, την περίοδο που ήμουν άρρωστη» δήλωσε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

«Το σύμπαν είχε συνωμοτήσει ώστε να μάθω ότι είχε και παράλληλη σχέση. Το έμαθα από ένα μήνυμα στο κινητό. Το είδα και διάβασα τι έγραφε. Έτσι έκανα το εξής. Πήρα από το δικό του κινητό την κυρία και της είπα μισό λεπτό γιατί ο ενδιαφερόμενος κοιμάται. Τον ξύπνησα και του λέω έλα γιατί σε ψάχνουνε. Ήτανε “σπουδαία” στιγμή».

Η δημοσιογράφος του ANT1 επεσήμανε πως πλέον δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με την υγεία της, ενώ παράλληλα πως έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του τωρινού της συντρόφου Άλεξ, τον οποίο γνώρισε την εποχή που ήταν άρρωστη.

«Γνώρισα τον Άλεξ, όταν οι γιατροί με διαβεβαίωναν πως μου είχαν μείνει λίγοι μήνες ζωής», δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία δεν δίστασε να αναφέρει πως είναι μεγαλύτερη του κατά οχτώ χρόνια.