GOSSIP

Για ποιον τραγουδά η Μπουλέ «δεν μπορώ να ερωτευθώ»;

Για ποιον τραγουδά η Μπουλέ «δεν μπορώ να ερωτευθώ»;
«I Can’t Fall In Love», τουτέστιν «δεν μπορώ να ερωτευθώ», τραγουδά η Νάντια Μπουλέ...

«I Can’t Fall In Love», τουτέστιν «δεν μπορώ να ερωτευθώ», τραγουδά η Νάντια Μπουλέ και μας αφήνει με την απορία: Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Το πρώτο τραγούδι της ξανθιάς παρουσιάστριας είναι πλέον γεγονός και, μάλιστα, «ανέβηκε» στο internet!
Το τραγούδι υπογράφει ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος, με τον οποίο η Νάντια Μπουλέ θα κάνει εμφανίσεις τον Μάρτιο στο «Half Note» της Αθήνας.

Στο ασπρόμαυρο video βλέπουμε την Νάντια να τραγουδά μπροστά στο μικρόφωνο με μεγάλο πάθος, ενώ ο δημιουργός του τραγουδιού την συνοδεύει παίζοντας κιθάρα.

Αλλά για ποιον τραγουδά η Νάντια; Ποιον δεν μπορεί να ερωτευθεί; Μήπως τα αισθηματικά της δεν είναι και στα πολύ high τους τελευταία; Ή μήπως «απολογείται» για κάποιον χωρισμό (ονόματα δεν λέμε, Αρναούτογλου δεν θίγουμε); Ιδού η απορία!

Να δεις που η ξανθιά είτε δεν ερωτεύτηκε ποτέ τον Γρηγόρη οπότε τον χώρισε, είτε δεν μπορεί να ερωτευθεί άλλον μετά από αυτόν... Ααααχχχ βάσανα!

Πάντως, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως μια χαρά τραγουδάει... Μήπως να ξεχνούσε την παρουσίαση και να αφοσιωνόταν μόνο σε αυτό;

Πηγή:gossip-tv.gr