GOSSIP

Γιατί ο Γιάννης Μπέζος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «χοντρόπετσο»;

Γιατί ο Γιάννης Μπέζος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «χοντρόπετσο»;

«Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν τρακ ιδιαίτερο, δεν είχα ποτέ. Ήμουν φαίνεται χοντρόπετσος», είπε ο Γιάννης Μπέζος και εξομολογήθηκε ότι δεν αγχώθηκε ούτε καν στην πρώτη του παράσταση στο θέατρο.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον «Καφέ με την Ελένη» για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την δουλειά του, αλλά και το αν στην προσωπική του ζωή είναι εξίσου χαλαρός και άνετος όπως πάνω στη σκηνή.

«Εμένα πάντα μου ερέθιζε την φαντασία μου ήταν αυτό που γινόταν πίσω από την σκηνή», είπε ο Γιάννης Μπέζος και ανέφερε πως κίνητρό του για να γίνει ηθοποιός ήταν επίσης η γοητεία των μεγάλων θεάτρων και οι ηθοποιοί της εποχής του. Παράλληλα, είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις ικανότητές του.

Όσο για το τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος καλός ηθοποιός; «Πρέπει να μην φοβάται, να έχει αυτοπεποίθηση αλλά όχι αυτή που οδηγεί στην αλαζονεία. Είναι θέμα προσωπικής υπόθεσης το θέατρο, του πόσο είσαι διατεθειμένος να ανέβεις πάνω και να πεις την ιστορία σου», είπε ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε πως ο ίδιος ουδέποτε αγχώθηκε πάνω στη σκηνή.

«Δεν είχα τρακ αυτό που λένε θα ξεχάσω και τα λοιπά. Και να σταματήσει η παράσταση και να γίνει κάτι, δεν θα πάθω τίποτα. Από παλιά το είχα αυτό», πρόσθεσε ο ηθοποιός και κατέληξε: «το κοινό δεν είναι εναντίον μας, είναι μαζί μας».

Την άνεση του λόγου και την έλλειψη ανασφάλειας, πάντως, δεν τις είχε στην προσωπική του ζωή. «Δεν ήμουν το ίδιο χαλαρός, δεν θα μπορούσα να είμαι. Ψαχνόμουνα πολύ, υπήρχε αυτό το αβέβαιο του μέλλοντος... Όταν μπήκα σε αυτή τη δουλειά δεν ήξερα κανέναν και αυτό που με χαρακτήρισε ήταν ότι ήμουν πάρα πολύ συνεπής, πήγαινα στο θέατρο πρώτος και έφευγα τελευταίος», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gossip-tv