GOSSIP

Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου»

Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου»
Η Έλλη παραδέχεται ότι βρίσκεται σε άνοδο, επαγγελματική και προσωπική...

Η Έλλη παραδέχεται ότι βρίσκεται σε άνοδο, επαγγελματική και προσωπική, αλλά δηλώνει εξαρχής πως δεν πουλάει ποτέ όσα αφορούν την Έλλη για χάρη της Κοκκίνου. Μπορεί πρωτοσέλιδα και εκπομπές να τη θέλουν να ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον κατά πολύ νεότερό της Γιώργο Μπόγρη - ικανός σέντερ του Παναθηναϊκού -, η ίδια όμως παραδέχεται σε συνέντευξη στο πειοδικό TvΖάπινγκ μόνο ότι είναι σε μια πολύ καλή φάση της και ότι δεν σταματά να χαμογελά.

Τι σε κέντρισε στο να αποδεχτείς την πρόταση που σου έγινε για το «Greek Idol»; Πόσος χρόνος σού χρειάστηκε για να πεις το ok και πόσο σε έχει γοητεύσει το νέο σου αυτό «στοίχημα»;

Αυτό που με κέντρισε στην πρόταση που μου έγινε να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής του συγκεκριμένου talent show ήταν το ότι είναι μια εκπομπή που έχει να κάνει με το αντικείμενό μου. Ήταν μια σκέψη του Πέτρου Κωστόπουλου, που άρεσε στον Alpha και που με δελέασε και μένα - μου αρέσει να δοκιμάζω και να… βουτώ σε διαφορετικά νερά - και μετά από δέκα μέρες που το σκέφτηκα είπα το «ναι» και μπήκα σ’ αυτό το «τριπάκι».

Το ότι στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν δύο συνεργάτες σου και φίλοι σου φαντάζομαι ότι θα σου έδωσε κουράγιο, έτσι;

Πράγματι. Όταν βουτάς στα βαθιά, θέλεις να έχεις στο πλάι σου ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι ασφαλής. Και με τον Πέτρο και με τον Κώστα αισθάνθηκα μια μεγάλη ασφάλεια.

Ξέρεις ότι «τρώγονται», όμως, ο Πέτρος και ο λύκος, συγνώμη, ο Κώστας, ήθελα να πω. Από πέρυσι είδαμε μια κόντρα και, απ' ό,τι έχω μάθει, τα… όργανα άρχισαν από τις οντισιόν σας φέτος.

Ο καθένας έχει τη δική του οπτική στα πράγματα. Άλλη έχει ο Πέτρος, άλλη ο Κώστας κι άλλη εγώ και σε μια διαδικασία όπως αυτή των οντισιόν ή του live έρχονται στιγμές που δεν συμφωνούμε - αυτό μπορεί να περάσει... μαλακά κι άλλες φορές πιο έντονα. Δεν υπάρχει, όμως, κάτι προσωπικό - κι ας το «πουλάνε» έτσι έντυπα και εκπομπές. Είναι λογικότατο να υπάρξει κάποια διαφωνία, αρκεί αυτό να μη γίνεται μανιέρα και «κάνω την κόντρα για την κόντρα». Ξέρεις τι εννοώ…

Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς. Έχουμε δει πλειστάκις επιτροπές να καπελώνουν τους παίκτες - κι αυτό είναι μεγάλο λάθος!

Είναι πράγματι μεγάλο λάθος, γιατί οι «πρωταγωνιστές» σε ένα τάλεντ σόου είναι οι παίκτες - και μόνο αυτοί. Είναι αυτοί που θέλουν να βρουν μια θέση στο στερέωμα, είναι αυτοί που βάζουν την ψυχούλα τους για να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους κι αυτοί πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο…

Πόσο σκληρή θα είσαι; Από τις αξιολογήσεις που έχεις κάνει ως τώρα σου έτυχε να σου την πει κάποιος ή να κλάψει, Έλλη;

Μπορεί να υπήρξα κάποιες φορές σκληρή, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι αντικειμενική και επιεικής, όσο μπορώ τέλος πάντων. Με την κριτική μου θέλω να βοηθήσω τα παιδιά να διορθωθούν, να δουν κάτι πιο καθαρά, να προσέξουν ένα επόμενο βήμα τους - και όχι, βέβαια, να τους κόψω τα φτερά. Πρέπει να εμψυχώνουμε τα παιδιά, χωρίς να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά. Γιατί, άμα χαϊδεύεις τα αυτιά του άλλου, δεν γίνεται καλύτερος, δεν βλέπει τα λάθη του και δεν διορθώνεται…

Αν ξεκίναγες τώρα, θα συμμετείχες σε ένα τάλεντ σόου ή όχι;

Θα μπορούσα και να το κάνω… Νομίζω πως ναι, θα πήγαινα σε ένα τάλεντ σόου, για το οποίο όμως δεν θα απαιτούνταν το να είμαι έγκλειστη σε ένα σπίτι, όπως συμβαίνει κάποιες φορές. Αυτό δεν θα το άντεχα, νομίζω. Αλλά, ναι, αν ήξερα ότι θα με βοηθούσε ένα τάλεντ σόου να αναδειχτώ, θα το έκανα μάλλον…

Φοβάσαι που θα εκτεθείς τηλεοπτικά; Ξέρεις ότι αλλιώς είναι το να δρας στον χώρο σου κι άλλο το να μπαίνεις στο γυαλί, όπου ό,τι λες - ή δεν λες - και ό,τι κάνεις - ή δεν κάνεις περνάει από σκανάρισμα!

Αυτό ήταν κάτι που το σκέφτηκα πολύ πριν πω το «ναι», γιατί ξέρω πως το τόσο το κάνουν τόοοοοοσο, όταν θέλουν (γέλια). Γι' αυτό προσπαθώ να είμαι προσεκτική και να μη δίνω δικαιώματα και «πατήματα» - αν και, όπως ξέρεις, μπορούν να πιαστούν και χωρίς να τους δώσεις ούτε καν «πάτημα»!

Πες μου τι βλέπεις στην τηλεόραση. Το «Νησί» το λάτρεψες;

Δεν βλέπω τηλεόραση. Όταν είμαι σπίτι και δεν τρέχω για τη δουλειά μου, είμαι με τον γιο μου και, αν είναι ανοιχτή η τηλεόραση, παίζει μόνο παιδικά προγράμματα. Μόνη μου μπορεί να δω πολύ αργά το βράδυ, όταν τελειώσω από όλα κι εκείνη την ώρα έχει συνήθως ξένες σειρές. Όσο για το «Νησί», έχω δει πολύ λίγο και εντυπωσιάστηκα από την υποκριτική των καλών ηθοποιών που πρωταγωνιστούν σ’ αυτό. Εξαιρετικοί!

Σε βρίσκω σε μεγάλη Άνοδο κι εκεί «χτυπάς» με τον Καρρά.

Με τον υπέροχο Βασίλη Καρρά, τη Μαρία Ιακώβου και τους Αλχημιστές. Είμαστε η ίδια ομάδα που «χτύπησε» δυναμικά και στη Θεσσαλονίκη και χαίρομαι πολύ που έχουμε «δέσει» γερά. Παράλληλα, ετοιμάζω και το καινούριο μου cd με τον Φοίβο, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο.

Και επαγγελματική άνοδος και προσωπική. Σου πήρε καιρό να επουλωθούν οι πληγές από τον χωρισμό σου; Ήταν δύσκολο;

Δεν μου αρέσει να μιλώ για τα προσωπικά μου - πόσο δε για έναν χωρισμό που με πόνεσε και μάλιστα ένα ολόκληρο χρόνο μετά.

Μοιάζεις καλύτερα από ποτέ! Είσαιi ερωτευμένη;

Μπορώ να σου απαντήσω ότι είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου και ότι χαμογελώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα - δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω
Υπάρχουν πλείστα δημοσιεύματα, τα οποία σε θέλουν με τον νεαρό Γιώργο Μπόγρη και οφείλω να σε ρωτήσω γι' αυτό.

Εσύ οφείλεις να με ρωτήσεις ,το κατανοώ , αλλά εγώ δεν οφείλω να σου απαντήσω. Εσύ το κατανοείς αυτό;

Πηγή: www.gossip-tv.gr