GOSSIP

Δαρμουσλή: «Έπασχα από βουλιμία και ζύγιζα 47 κιλά»

Δαρμουσλή: «Έπασχα από βουλιμία και ζύγιζα 47 κιλά»
Η Μάρα Δαρμουσλή, αποκαλύπτει πως σε νεαρή ηλικία έπασχε από βουλιμία και εξηγεί πως κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή...

Η Μάρα Δαρμουσλή, αποκαλύπτει πως σε νεαρή ηλικία έπασχε από βουλιμία και εξηγεί πως κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή την πάθηση χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί.
«Στην καθημερινότητά μου ήμουν μια χαρά. Έτρωγα τα πάντα. Είχα μία νορμάλ ζωή. Όμως, έχω μια μανία να είμαι τελειομανής. Έτσι από τη στιγμή που πήρα μια απόφαση να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, ήθελα να νιώθω ότι έχω προσφέρει παραπάνω από τα μέγιστα γι' αυτό το χώρο για να νιώθω καλυμμένη ψυχολογικά από πλευράς μου. Σ' αυτό τον τομέα έκανα λάθος και καθόλου επαγγελματικά δεν το είδα και δεν κατάλαβα τη σοβαρότητα της κατάστασης και μετά ήταν πολύ αργά. Στην ηλικία των 17 ετών ήμουν 1,74 και 47 κιλά.

Καθόλου αποδοτικό για την καθημερινότητά μου. Βέβαια, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Έτρωγα τον εαυτό μου με διάφορους τρόπους» - Δεν σε συμβούλευσε τότε κάποιος ότι κάτι πρέπει να κάνεις γιατί χάνεις τον έλεγχο;
«Ο πελάτης, το γραφείο μου, ο φωτογράφος βλέπουν αυτό που βλέπουν. Γι' αυτούς ήμουν εντάξει σαν εικόνα. Αλλά δεν ήξεραν τι προηγήθηκε για να φτάσω σ' αυτή την εικόνα.
- Και πώς βγαίνεις απ' όλο αυτό; Ξυπνάς μία μέρα και λες θα πάρω τη ζωή στα χέρια μου;
«Ποιος σου είπε ότι βγήκα απ' όλο αυτό; Μέτρο χρειάζεται. Θέλει ισορροπία».
- Τώρα όμως ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις...
«Τώρα ξέρω ότι αν θέλω να παίξω με το γιο μου μπάλα χωρίς να έχω λιποθυμικές τάσεις, να παίξω βόλεϊ και τένις, να είμαι με τον σύντροφό μου και να κάνω έρωτα και να περάσω πάρα πολύ ωραία χωρίς να σκέφτομαι τι θα φάω μετά, πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου. Και σίγουρα όλα αυτά τα εκτιμώ πολύ περισσότερο».

Πηγή: gossip-tv