GOSSIP

Κρίση στο γάμο γνωστού ζευγαριού

Κρίση στο γάμο γνωστού ζευγαριού
Δύσκολες στιγμές περνάει γνωστός παρουσιαστής και η γυναίκα του από τη στιγμή που εκείνη βρέθηκε μπροστά σε στοιχεία που της αποδείκνυαν...

Δύσκολες στιγμές περνάει γνωστός παρουσιαστής και η γυναίκα του από τη στιγμή που εκείνη βρέθηκε μπροστά σε στοιχεία που της αποδείκνυαν ότι ο σύζυγός της διατηρεί σχέση με άλλη γυναίκα.

Ένα δώρο από γνωστό κοσμηματοπωλείο έγινε η πέτρα του σκανδάλου ώστε να αρχίσουν οι καυγάδες ανάμεσά τους. Το δώρο, το βρήκε η ίδια μέσα στα πράγματά του, ήταν καλά κρυμμένο και απ' ότι φάνηκε προοριζόταν γι' άλλη γυναίκα και όχι για την ίδια. Μία μικρή καρτούλα μάλιστα που είχε γράψει ο ίδιος έλυνε όλο το μυστήριο αφού αφιέρωνε το δώρο στις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί με την άγνωστη για τη σύζυγό του, γυναίκα που κατάφερε να κλονίσει τη σχέση του παντρεμένου ζευγαριού.

Μετά από ατελείωτους καυγάδες και δεκάδες ερωτήσεις που δεν απάντησε ποτέ ο παρουσιαστής η σύζυγός του αναγκάστηκε να φτάσει τα πράγματα στα άκρα με αποτέλεσμα να του ζητήσει να φύγει από το σπίτι μέχρι να αποφασίσει να μιλήσει για την παρουσία της άλλης γυναίκας ανάμεσά τους .

Τον τελευταίο μήνα μάλιστα το ζευγάρι ζει χωριστά παρόλο που δεν έχει δώσει αφορμές για γνωστοποίηση της κρίσης που περνάει η σχέση τους .