GOSSIP

H κόρη του "βασιλιά" Lisa Marie Presley οικογενειακώς στη Hawaii

H κόρη του "βασιλιά" Lisa Marie Presley οικογενειακώς στη Hawaii
Η Lisa Marie Presley αποθανατίστηκε να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Hawaii, όπου βρίσκεται όλη η οικογένεια....

Η Lisa Marie Presley αποθανατίστηκε να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Hawaii, όπου βρίσκεται όλη η οικογένεια. Η 42χρονη γυρίζει ολόκληρο το νησί πάνω σε ένα ποδήλατο, έχοντας τη μια από τις δίδυμες κόρες της μαζί της. Η κόρη του βασιλιά του rock Elvis Presley, έφερε στον κόσμο δυο κοριτσάκια την Finley και την Harper τον Οκτώβριο του 2008. Τον τελευταίο μήνα ήταν το πρώτο θέμα των διεθνών tabloid, επειδή κυριολεκτικά κατέρρευσε μετά από μια εξαντλητική δίαιτα.

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, άφησε πίσω της το κοσμοπολίτικο Beverly Hills για την αγγλική ύπαιθρο, προκειμένου να αρχίσει μια νέα, πιο χαμηλών τόνων ζωή με τον σύζυγό της Michael Lockwood.

Η Presley, η οποία έχει τέσσερα παιδιά στο σύνολο ηχογράφησε μόλις το τρίτο της άλμπουμ.

Ο Lockwood και η Presley παντρεύτηκαν πέντε χρόνια πριν και είναι ο τέταρτος σύζυγος της. Τον περασμένο Οκτώβρη εμφανίστηκε στο live show της Oprah και ήταν η πρώτη της φορά μετά τον θάνατο του Michael Jackson.
Είπε ότι ήταν «θυμωμένη» για τον τρόπο που την έσπρωξε έξω από τη ζωή του, αλλά παρ΄ όλα αυτά προσπάθησε να τον βοηθήσει να βγει από την δύνη του διάνυε στα τελευταία του χρόνια.