GOSSIP

Έ. Κατρίτση: «Όταν θα παντρευτώ θα είναι όλα πολύ απλά»

Έ. Κατρίτση: «Όταν θα παντρευτώ θα είναι όλα πολύ απλά»
Η Έλενα Κατρίτση μίλησε για το ποιες εκπομπές δεν θα παρουσίαζε ποτέ....

Η Έλενα Κατρίτση μίλησε για το ποιες εκπομπές δεν θα παρουσίαζε ποτέ, γιατί δεν θα έκανε ξανά δελτία ειδήσεων και αποκάλυψε πως θα ήθελε να είναι ο δεύτερος γάμος της. Η παρουσιάστρια δήλωσε στο Real news, ποιες εκπομπές δεν θα παρουσίαζε με τίποτε: "Πάρα πολλά πράγματα. Η τηλεόραση δεν είναι για μένα δουλειά, είναι ένας χώρος όπου κάνω τη δουλειά μου.

Παρουσιάζω τις εκπομπές μου. Δεν θα μπορούσα τη μια να κάνω εκπομπές μαγειρικής, την άλλη τηλεπαιχνίδια, την άλλη ριάλιτι και στον ελεύθερο χρόνο μου συνεντεύξεις. Δεν θα μπορούσα να κάνω εκπομπές που σχολιάζουν τους άλλους, όπως και πολλά ακόμη…" Αρνήθηκε κατά καιρούς πολλές προτάσεις να επιστρέψει στα δελτία ειδήσεων. Ποιος ήταν ο λόγος που δεν δέχτηκε να παρουσιάσει δελτία ειδήσεων ξανά;

"Δελτία ειδήσεων έκανα δέκα χρόνια. Στην τηλεόραση πρέπει να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Μου αρέσει να κάνω πράγματα όπου είμαι ο εαυτός μου, που δημιουργώ, που ακούω αλήθειες από άλλους ανθρώπους… Μου αρέσει η διαδικασία του μοντάζ, βρίσκω πολύ δημιουργικά όσα μπορείς να κάνεις πίσω από τις κάμερες, προτού η εκπομπή είναι έτοιμη για να βγει στον αέρα. Δεν είναι η παρουσίαση που με εξιτάρει, όσο η όλη διαδικασία που έχει προηγηθεί".

Όσο για το γάμο και το πότε θα παντρευτεί είπε χαρακτηριστικά: "Μην ανησυχείς, θα σε ειδοποιήσω έγκαιρα για να προλάβεις να ραφτείς! Αν και θα είναι όλα πολύ απλά".

πηγή: gossip-tv.gr