GOSSIP

O Jamie Hince έπαιξε ξύλο για τα "μάτια" της Kate Moss

O Jamie Hince έπαιξε ξύλο για τα "μάτια" της Kate Moss
Το ζευγάρι είχε βγει για ένα βραδινό ποτό με φίλους. Και ύστερα ήρθαν οι παπαράτσι...

Tο βράδυ, της Δευτέρας, η Kate Moss μαζί με τον Jamie Hince, οι οποίοι πρόσφατα ανακοίνωσαν και τον επικείμενο γάμο τους, αποφάσισαν να βγουν για ποτό με φίλους στο club «The Box» του Λονδίνου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν όμως βγήκαν από το club για να γυρίσουν σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με ορδές παπαράτσι, με τις φωτογραφικές μηχανές στο χέρι, έτοιμους να «πυροβολήσουν».

Η Kate Moss οδηγήθηκε άρον άρον στο αμάξι που τους περίμενε με την βοήθεια σωματοφυλάκων. Ο Jamie Hince όμως, είχε άλλα σχέδια. Εκνευρισμένος από την παρενόχληση τόσο της προσωπικής του ζωής όσο, αν όχι κυρίως, και της μέλλουσας γυναίκας του, κατέληξε να φιλονικεί με τους παπαράτσι, όπως μπορεί τo κάνει ένας ροκ σταρ με ένα μάτσο φωτογράφους των tabloids. Όχι και με τον καλύτερο τρόπο.

Κάποια στιγμή κατέφτασε η αστυνομία και διέλυσε τον καβγά, αφήνοντας τον Hince να φύγει, αφού πρώτα τον πήραν στην άκρη και του είπαν δυο λογάκια.

Από τη στιγμή που διάλεξες την Kate Moss για γυναίκα σου αγαπητέ Jamie, πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτές τις καταστάσεις, έρχονται προσφορά μαζί με το πακέτο.

πηγή: queen.gr