GOSSIP

O πατέρας του Chris Brown δεν θέλει τη Rihanna για νύφη

O πατέρας του Chris Brown δεν θέλει τη Rihanna για νύφη

Ο πατέρας του ράπερ Chris Brown δηλώνει δημοσίως ότι δεν θέλει ο γιος του να είναι μαζί με την Rihanna!

«Προσωπικά δεν ήθελα να είναι ξανά μαζί με τη Rihanna» τονίζει ο Clinton Brown και προσθέτει: «Πρέπει να έχεις ισορροπία στη σχέση. Πρέπει να έχεις κάποιον αυθόρμητο και ιδιότροπο αλλά και κάποιον που είναι προσγειωμένος και λογικός».

Ο πατέρας του ράπερ ανησυχεί πως η σχέση τους θα καταλήξει σε τραγωδία: «Σιχαίνομαι να αναφέρω παραδείγματα αλλά κοιτάξτε τους Michael Jackson, Whitney Houston και Amy Winehouse, θα μπορούσα να πω άλλα τόσα κι ακόμη περισσότερα».

Όσο για το βράδυ της επίθεσης του γιου του στην τραγουδίστρια, ο ίδιος βρισκόταν στο Λος Άντζελες και υπονοεί ότι έχει ειπωθεί η μισή αλήθεια λέγοντας: «Πρέπει να υποθέσουμε ότι καθώς είναι πάλι μαζί δεν ήταν μονομερής η επίθεση. Πρέπει να φανταστείς ότι ήταν μία κατάσταση στην οποία είχαν και οι δύο αμοιβαία διαφωνία».

Τέλος, για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας δηλώνει: «Θα ήταν καλή μαμά. Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να αλλάξει κάποιες από τις συνήθειές της, να κόψει τα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις. Δεν πιστεύω ότι έτσι περίεργα και αυθόρμητα θα μεγάλωναν το παιδί τους μ' αυτόν τον τρόπο».