GOSSIP

Θ. Ματίκα-Τ. Ιορδανίδης: Μαζί στη σκηνή και τη ζωή

Θ. Ματίκα-Τ. Ιορδανίδης: Μαζί στη σκηνή και τη ζωή
Στην περίπτωσή τους, η ένταξη στα καλλιτεχνικά πράγματα και η ανάληψη ευθυνών...

Στην περίπτωσή τους, η ένταξη στα καλλιτεχνικά πράγματα και η ανάληψη ευθυνών από μικρή ηλικία λειτούργησε ευεργετικά. Ο,τι ξεκίνησαν από τα άγουρα χρόνια το συνεχίζουν βήμα βήμα με ξεκάθαρες επαγγελματικές επιλογές, σύνεση και ωριμότητα. Η Θάλεια Ματίκα, συνειδητοποιημένη, δεν πάτησε στις δάφνες της δημοσιότητας από τα σίριαλ με υψηλή τηλεθέαση στα οποία πρωταγωνίστησε. Προχώρησε με γνώμονα αυτά που πάντα αντιπροσώπευαν τα επαγγελματικά και καλλιτεχνικά κίνητρά της.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, τολμηρός και πολυδιάστατος, εκτός από την υποκριτική τέχνη επωμίστηκε από πιτσιρικάς και το… δημιουργικό βάρος των θεατρικών παραγωγών, έχοντας καταγράψει έως τώρα μόνον επιτυχίες.

Πιστεύουν και οι δύο στις «συνεργασίες αξιώσεων», σαν αυτή που έκαναν στην παράσταση στην οποία παίζουν αυτήν την περίοδο -«Επικίνδυνες σχέσεις»- με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και αυτή που έρχεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Προτάσσουν και αναζητούν το ομαδικό πνεύμα για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Συνοδοιπόροι επαγγελματικά και συναισθηματικά περιμένουν -κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους- τα ωραία που πρόκειται να έρθουν στη σκηνή και τη ζωή.

πηγή: gossip-tv.gr