GOSSIP

G. Clooney: «Δεν έζησα με τον σωστό τρόπο για την πολιτική»

G. Clooney: «Δεν έζησα με τον σωστό τρόπο για την πολιτική»
Ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνι υποδύεται έναν συνεργάτη υποψήφιου προέδρου στην τελευταία του ταινία...

Ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνι υποδύεται έναν συνεργάτη υποψήφιου προέδρου στην τελευταία του ταινία, αλλά διαψεύδει και πάλι την πληροφορία ότι μπορεί να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Δεν έζησα τη ζωή μου με το σωστό τρόπο για την πολιτική, ξέρεις. Κοιμήθηκα με πάρα πολλές γυναίκες και έκανα πάρα πολλά ναρκωτικά, αυτή είναι η αλήθεια», δηλώνει ο Κλούνι στο περιοδικό Newsweek, το οποίο φιλοξενεί συνέντευξή του για την ανθρωπιστική του δράση στο Σουδάν και τον έχει και στο εξώφυλλό του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος έχει δύο φορές ανακηρυχθεί ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο από τις αναγνώστριες του περιοδικού People, δηλώνει στο περιοδικό ότι η δουλειά του στο Σουδάν είναι να «ενισχύσει τη φωνή του ανθρώπου εκείνου που ζει εκεί και ανησυχεί για τη σύζυγό του και τα παιδιά του που σφαγιάζονται».

«Και αν με βρει και με ρωτήσει ' έχεις μεγάλο μεγάφωνο; ' και εγώ πω 'Ναι'. 'Έχεις ένα αρκετά μεγάλο βουνό για να ανέβεις να το φωνάξεις;' 'Ναι, έχω ένα αρκετά μεγάλο βουνό'. 'Θα μου κάνεις τη χάρη και θα το φωνάξεις;'. ΄Τότε θα πω, 'Βεβαίως'».

Ο Κλούνι αυτή την εποχή γυρίζει την ταινία «The Ides of March» που αφηγείται την ιστορία ενός συνεργάτη προεδρικού υποψήφιου, που κάνει μαθήματα-εξπρές για την διεφθαρμένη πολιτική. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί, ενώ υπογράφει τη σκηνοθεσία και συνυπογράφει το σενάριο.

Ο δημοκρατικός στις πολιτικές του πεποιθήσεις Κλούνι, ο οποίος βραβεύτηκε με Οσκαρ το 2006 για την ταινία "Syriana", διέψευσε το 2007 τις φήμες που τον ήθελαν να βάζει υποψηφιότητα για τη Γερουσία απέναντι στον ρεπουμπλικανό Μιτς Μακόνελ.