GOSSIP

Catherine Zeta-Michael, μαζί στη ζωή και στις τιμές

Catherine Zeta-Michael, μαζί στη ζωή και στις τιμές
Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας, έφτασαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με τα παιδιά τους Dylan και Carys....

Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας, έφτασαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με τα παιδιά τους Dylan και Carys για την τελετή απονομής του βραβείου στην 41χρονη Κάθριν, για τις υπηρεσίες της στην κινηματογραφική βιομηχανία καθώς επίσης και στο φιλανθρωπικό της έργο. Το βραβείο το παρέλαβε από τα χέρια του πρίγκιπα, Καρόλου.


Μετά από την πρόσφατη μάχη του Μάικλ με τον καρκίνο στο φάρυγγα και παρά τα σημάδια της ασθένειας, συνόδευσε ο ίδιος την οικογένειά του στο παλάτι.


Παραλαμβάνοντας το βραβείο της η πανέμορφη ηθοποιός δήλωσε πως : «Για μένα σημαίνει πολλά αυτό το βραβείο, όπως το να βρίσκομαι εδώ με την οικογένειά μου που με τιμά με τον τρόπο της. Αξίζει να είναι σε καλή κατάσταση ο Μάικλ, ώστε να επιτρέπει η υγεία του να είναι μαζί μου σήμερα και να το απολαμβάνει όσο εγώ».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι είχε συζητήσει την κατάσταση της υγείας του συζύγου της με τον πρίγκιπα, συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο Κάρολος είχε εκφράσει τη συμπάθειά του.

Το περασμένο καλοκαίρι που έμαθε ότι πρόκειται να βραβευτεί είχε δηλώσει μάλιστα πως : « Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη και υπερήφανη με την τιμή, ως βρετανίδα υπήκοος, αλλά αισθάνομαι ταυτόχρονα συγκίνηση και συντριβή». Προφανώς τα προβλήματα υγείας του συζύγου της δεν της επέτρεπαν να χαρεί το γεγονός, όσο θα επιθυμούσε.

Η ταινία The Mask of Zorro, το 1998, ως Elena Montero, την έφεραν στο Χολιγουντιανό προσκήνιο ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της Αμερικάνικης TV και του κινηματογράφου, στην πανέμορφη ηθοποιό.
Το Νοέμβριο του 2000 παντρεύτηκε τον Μάικλ Ντάγκλας, μετά από κεραυνοβόλο έρωτα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα το ζευγάρι Michael και Catherine εθεάθη στο Νεοϋορκέζικο Fashion week και συγκεκριμένα στο show του Michael Kors.
Φτάνοντας στο Λονδίνο έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι είχαν μια θέση ανάμεσα στους VIP, όπως την Bette Midler, την Emma Roberts, την Anjelica Houston, την Debra Messing, καθώς επίσης και την εκδότρια της Vogue Anna Wintour.