GOSSIP

Νικόλαος-Τατιάνα: Σχεδιάζουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα!

Νικόλαος-Τατιάνα: Σχεδιάζουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα!
Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, όπου παντρεύτηκαν...

Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, όπου παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο, σκοπεύουν να κάνουν φέτος Ανάσταση ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το ζευγάρι θα επισκεφθεί την χώρα μας για τις διακοπές του Πάσχα, όπου θα παραμείνει για αρκετές ημέρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life. Μάλιστα, ολόκληρη η τέως βασιλική οικογένεια σκοπεύει να στήσει ένα ολόκληρο γλέντι ανήμερα του Πάσχα, κάτι που όλοι τους περιμένουν εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη αυτή στην Ελλάδα, δεν θα είναι μια τυπική παραμονή στο νησί όπου το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα!

Τα ελληνικά ήθη και έθιμα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους και οι δυο τους αγαπούν τόσο πολύ την Ελλάδα που σχεδιάζουν να μετακομίσουν στην χώρα μας μόνιμα. Εξάλλου, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα Μαρία σκοπεύει να περάσει το Πάσχα για όγδοη συνεχή χρονιά στο νησί του Αργοσαρωνικού, οι επισκέψεις του στην Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από συχνές και η ιδέα της μόνιμης εγκατάστασης του Νικόλαου στις Σπέτσες μόνον έκπληξη που δεν αποτελεί για την οικογένεια. Βέβαια, αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του ζευγαριού μετά τον γάμο του.

Πηγή: gossip-tv.gr