GOSSIP

Μπεγνής-Λοτσάρη: H κόντρα συνεχίζεται…

Μπεγνής-Λοτσάρη: H κόντρα συνεχίζεται…
Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Νίνα Λοτσάρη και Μέμο Μπεγνή...

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Νίνα Λοτσάρη και Μέμο Μπεγνή. Μετά τη συνεργασία τους στην παράσταση «Μάτα Χάρι», οι πρώην συμπρωταγωνιστές έβγαλαν τα μαχαίρια και χωρίστηκαν σε δυο στρατόπεδα.

Το ένα είναι αυτό της Νίνας Λοτσάρη και του άλλο αυτό του Χάρη Ρώμα-Μέμου Μπεγνή. Μετά τον Χάρη Ρώμα που τα «βρόντηξε» και έφυγε δυο εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η παράσταση στην Αθήνα αναζωπυρώνοντας τις φήμες για πολύ κακές σχέσεις με τη Νίνα Λοτσάρη, ήρθε και ο Μέμος Μπεγνής που πριν μέρες δήλωσε ότι το μόνο που θα του μείνει από τη συνεργασία του με τη Νίνα Λοτσάρη, «είναι δυο πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι, ο Χάρης Ρώμας και η Τάνια Τρύπη, με τους οποίους είμαι πλέον πολύ καλός φίλος».

Μάλιστα σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της, ήταν ανένδοτος! «Δεν υπάρχει περίπτωση. Με τη Νίνα Λοτσάρη δεν “δέσαμε”».

Αυτές τις δηλώσεις είδε και η σοπράνο-performer που πέρασε στην αντεπίθεση και τα όργανα άρχισαν. Μέσα από το περιοδικό Radar, δηλώνει ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν διάβασε τις δηλώσεις του Μέμου: «Πληγώθηκα πάρα πολύ, γιατί όχι μόνο είχαμε καλές σχέσεις και χημεία πάνω στη σκηνή, αλλά και άψογη συνεργασία».Και συνεχίζει: «Με τον Μέμο ήμασταν μια γροθιά. Τι να πω; ότι ζούσα μια ουτοπία; Στο καλλιτεχνικό μέρος, όχι μόνο τον είχαμε στα όπα-όπα, αλλά τον πίστευα και τον θαύμαζα. Ύστερα απ΄όλα όσα κάναμε γι΄αυτόν στην παράσταση, όπου βγήκε τόσο καλός όσο ποτέ, δεν περίμενα μεν να μου πει ευχαριστώ, αλλά ούτε και φανταζόμουν ότι θα φανεί τόσο αγνώμων».

Την περίοδο που συμπρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Μάτα Χάρι», η Νίνα Λοτσάρη τη χαρακτηρίζει ως «την πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής μου. Για μένα ήταν μάθημα ζωής για τις από εδώ και πέρα επιλογές μου, και τους ανθρώπους που θα έχω γύρω μου».

Τέλος, δεν παραλείπει να δώσει και το μήνυμα της στους τρεις πρώην συμπρωταγωνιστές της (Χάρη Ρώμα, Μέμο Μπεγνή,Τάνια Τρύπη):«Ουδείς επικινδυνότερος από τον ευεργετηθέντα αχάριστο», δηλώνει όλο νόημα, υπενθυμίζοντας στο Μέμο Μπεγνή ότι «στη χημεία υδρογόνο 2 οξυγόνο μας κάνει νερό. Δεν μας δίνει φαρμάκι».

Πηγή: Gossip-tv.gr