GOSSIP

Οι τέσσερις πιο κακοντυμένες εμφανίσεις των Oscar των τελευταίων ετών

Οι τέσσερις πιο κακοντυμένες εμφανίσεις των Oscar των τελευταίων ετών
Ποιες έχουν καταφέρει να μας αφήσουν με την ερώτηση: τολμηρές ή απλά κακόγουστες;

Ποιες έχουν καταφέρει να μας αφήσουν με την ερώτηση: τολμηρές ή απλά κακόγουστες;

Επειδή η μεγάλη βραδιά του Hollywood δεν είναι και πολλές ώρες μακριά και επειδή αγαπάμε τα έθιμα, δεν θα μπορούσαμε να μην παρουσιάσουμε και εμείς, τις χειρότερες μας εμφανίσεις από τα Oscar των τελευταίων ετών. Το κόκκινο χαλί έχει πάρει φωτιά πολλές φορές και πολλές είναι αυτές που τράβηξαν τα φλας και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό για τις… εεμ… μοναδικές στιλιστικές τους επιλογές που θα μας κάνουν να αναρωτηθούμε κόκκινο χαλί ή κόκκινο χάλι;

1.Uma Thurman: Φόρεμα βεστιάριο

Δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς αν το φόρεμα της Uma είναι κάποια πλουμιστή παραδοσιακή στολή ή αν απλά ήταν όντως κάτι που επιθυμούσε να φορέσει και η ίδια. Το φόρεμα έχει από όλα, ρομαντικό λευκό, έντονα χρώματα, ζώνη, γιλέκο, δαντέλα, διαφάνεια, ασυμμετρίες, κοσμήματα, φολκλόρ τσάντα και εννοείται χρυσό πέδιλο γιατί μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε κόκκινο χαλί και το κόκκινο χαλί θέλει το χρυσό του.

2.Lauren Hutton: Λίγο σεμνή, λίγο φολκλόρ

Ενώ το πήγαινε για το «κυρία σε ανδρικό κουστούμι» στυλ, κάτι τις ξέφυγε και μπερδεύτηκε άσχημα. Μάλλον φεύγοντας από το σπίτι, συνειδητοποίησε
πόσο απλά ντυμένη ήταν για τα 78α Oscar και σου λέει, κάτσε να βάλω κάτι extravaganza μήπως και το σώσω. Και έβαλε, την άσχετη τσάντα και ακόμα πιο άσχετα γάντια. Ώρες στύβαμε το μυαλό μας να καταλάβουμε τι την έκανε να πιστέψει πως αυτά τα δύο ταίριαζαν με το look της αλλά οι προσπάθειες ήταν άκαρπες, απλά παραδίδουμε όπλα. Έξτρα πινελιά τα μαλλιά «βγήκα μόλις από το μπάνιο» και οι φουντίτσες τσολιάς στο παντελόνι.

3.Jennifer Lopez: Καμπυλωτές καμπύλες

Εντάξει, τυλίχτηκε σε ένα μακρύ ρολό αφρολέξ αλλά πραγματικά αναρωτιόμαστε που βρήκε η Jennifer ιριδίζον αφρολέξ στα 82α βραβεία. Θέλει πολύ ψάξιμο αυτό. Επίσης δεν θέλουμε να φανταστούμε πόσες παραμάνες έχει βάλει για να κρατήσει τόσο αφρολέξ στητό. Θα μπορούσαμε να μετρήσουμε αλλά βαριόμαστε. Τα πιο καμπυλωτά από ποτέ ασφαλισμένα οπίσθια κλέβουν για άλλη μια φορά την παράσταση και τα βλέμματα των αντρών. Μόνο μην βρεθείτε πολύ δίπλα της όταν αποφασίσει να τουρλώσει έτσι τον γοφό της, εκτόξευση.

4.Charlize Theron: Κάτι πετάγεται στον ώμο σου

Άλλη μία υπερπαραγωγή της 78ης Απονομής των Βραβείων Oscar,σκούρο πράσινο και πολύ γυαλάδα για την Charlize. Άλλο ένα φόρεμα που τα έχει όλα φρου-φρου, ασυμμετρίες, άνοιγμα για να φαίνονται τα ποδαράκια και αισθητική που θυμίζει ρομποτική. Όμως το φόρεμα μπορούμε να το αντέξουμε ακόμα και το λουλουδικό στο ώμο αλλά την άκρως ίδια τσάντα από ίδιο ύφασμα και τα επίσης σε ίδιο χρώμα πέδιλα, με το επίσης σε ίδιο χρώμα βραχιόλι, είναι πολλά για να τα χωνέψουμε. Το μαλλί στο ίδιο στυλ, μιμείται της φουτουριστικές κουπ του 60’ αλλά δεν τα καταφέρνει να την σώσει.

Από το queen.gr