GOSSIP

Natalie Portman: Κέρδισε το Oscar και τις καρδιές μας!

Natalie Portman: Κέρδισε το Oscar και τις καρδιές μας!
Μετά τη θριαμβευτική της βραδιά στα βραβεία της Ακαδημίας, η Natalie Portman αντάλλαξε την αίγλη της “βόλτας”....

Επιμέλεια κειμένου : Βασιλική Ζησιάδη

Δεν θυμίζει με τίποτα τη λαμπερή ντίβα της χτεσινής απονομής στα Oscar. Είναι τόσο απλή, όσο τα χιλάδες κοριτσόπουλα που πηγαινοέρχονται στους δρόμους της πόλης. Κι όμως δεν είναι άλλη από τη μεγάλη νικήτρια που εκτός από το μεγάλο βραβείο, κέρδισε και τις καρδιές μας, με την απλότητά και την συγκινητική της παρουσία.

Μετά τη θριαμβευτική της βραδιά στα βραβεία της Ακαδημίας, η Natalie Portman αντάλλαξε την αίγλη της “βόλτας” της στο κόκκινο χαλί, για καθαρά πρακτικούς λόγους μητρότητας, The day after... ακριβώς, αποδεικνύοντας πως μια μεγάλη σταρ μπορεί να είναι τόσο απλή, όσο και η γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Κι ενώ η 29χρονη σταρ Natalie Portman που είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, ξεκίνησε με τα τακούνια της, αμέσως μετά τα αντάλλαξε με ένα ζευγάρι απλά καθημερινά για μια άνετη περιήγηση στους δρόμους του Λος Άντζελες, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο να στοχοποιεί τη μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Ήταν ο καλύτερος συνδυασμός που χρειαζόταν μετά το πανδαιμόνιο του "Black Swan", τον αγαπημένο της Benjamin Millepied κι ένα δυνατό πρωινό χαμηλών θερμίδων στο Λος Άντζελες.

Η σταρ παραδέχτηκε πως πέρασε μια βδομάδα ανυπομονησίας και ονειρευόταν μια ατημέλητη σαν τη σημερινή εμφάνιση με ιδρωμένα και ακατάστατα μαλλιά, κάτι που τις προηγούμενες μέρες ήταν πολυτέλεια.

Χθες το βράδυ η Portman ευχαρίστησε τον αγαπημένο της αρραβωνιαστικό για τη συμβολή του «στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της», κατά την ομιλία της μετά την απονομή του βραβείου της.

Απλή, πέρα από κάθε επιτηδευμένη προσπάθεια, δακρυσμένη η ηθοποιός ευχαρίστησε τους φίλους και την οικογένειά της περιγράφοντας τη νίκη της ως «παράφρονα».

Αναφέρθηκε επίσης στον σκηνοθέτης του Black Swan τον Darren Aronofsky, τον οποίο περιέγραψε ως «άφοβο ηγέτη και οραματιστή», και δεν ξέχασε τους φίλους της «που είναι τα πάντα για μένα, άσχετα με το τι συμβαίνει στην καριέρα μου».

Κοιτώντας με αγάπη τον Millepied, ένα χορευτή μπαλέτου, ευχαρίστησε για την «όμορφη αγάπη, που της προσφέρει» προσθέτοντας ότι «μου χάρισε τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής μου».