GOSSIP

Κοκκίνου-Βασιλειάδης: Νέα άγρια δικαστική διαμάχη

Κοκκίνου-Βασιλειάδης: Νέα άγρια δικαστική διαμάχη
Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο (και με μηνύσεις). Το διαζύγιο της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη...

Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο (και με μηνύσεις). Το διαζύγιο της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη μόνο συναινετικό, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι και έχει ακόμη πολλά επεισόδια έντασης και διαμάχης ανάμεσα στα δύο λαμπερά πρόσωπα της showbiz όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr.

Τελευταία εξέλιξη η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της η τραγουδίστρια, η οποία εξόργισε τον Βασιλειάδη. Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε η Έλλη Κοκκίνου, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης δεν τήρησε τη δικαστική απόφαση που έχει βγει σχετικά με τις ημέρες και τις ώρες που δικαιούται να βλέπει τον γιο τους. Πήρε το παιδί το απόγευμα της Πέμπτης και το γύρισε στη μητέρα του το απόγευμα της Παρασκευής εκτός δηλαδή προβλεπόμενων ημερών (Δευτέρα, Τετάρτη και δυο Σαββατοκύριακα τον μήνα).

Έτσι έγινε, αλλά ο Παναγιώτης Βασιλειάδης το πήρε σε αντικατάσταση της προβλεπόμενης ημερομηνίας που ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αφού τότε δεν μπορούσε να το δει, μιας και ήταν άρρωστο. Το γεγονός αυτό όμως έκανε έξαλλη την Κοκκίνου, η οποία προχώρησε σε υποβολή της μήνυσης.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση. Αρχικά με επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ παραδέχθηκε ότι όντως υποβλήθηκε μήνυση από την Κοκκίνου σε βάρος του…. Μάλιστα σύμφωνα με το περιβάλλον του μετά την ένταση που έχει δημιουργηθεί σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει εκείνος την επιμέλεια του παιδιού τους σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί πηγαινοέρχεται στα αστυνομικά τμήματα η Κοκκίνου;

πηγή: gossip-tv.gr