GOSSIP

Oscars 2011: Η επομένη μέρα νικητών και ηττημένων

Oscars 2011: Η επομένη μέρα νικητών και ηττημένων
Αφού ξενύχτησαν διασκεδάζοντας πρώτα στο Χορό του Κυβερνήτη και στη συνέχεια στα άλλα πάρτι, την επόμενη μέρα των Oscars οι σταρ του...

Αφού ξενύχτησαν διασκεδάζοντας πρώτα στο Χορό του Κυβερνήτη και στη συνέχεια στα άλλα πάρτι, την επόμενη μέρα των Oscars οι σταρ του Χόλιγουντ επέστρεψαν στις άλλες τους υποχρεώσεις.
Ο πιο χαμογελαστός απ’ όλους μάλλον ήταν ο Colin Firth νικητής στην κατηγορία του πρώτου ανδρικού ρόλου. Η φωτογραφία είναι κατά την έξοδό του από το Kodak Theatre το οποίο επισκέφθηκε και τη Δευτέρα για να πάρει μέρος στην εκπομπή της Oprah Winfrey για την απονομή των Oscar.
Η Helena Bonham Carter συνόδευσε τη μητέρα της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ενώ λίγο μετά την εκπομπή της Oprah στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο Geoffrey Rush. Στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο Tom Hooper ο οποίος επίσης έδειχνε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της βραδιάς της απονομής. Η Nicole Kidman επέστρεψε το συντομότερο δυνατόν στη δουλειά αφού ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Hemingway and Gellhorn.
Πρόκειται για μία ταινία για την τηλεόραση και αναφέρεται στη σχέση του Ernest Hemingway με τη ανταποκρίτρια Martha Gellhorn, την οποία σκηνοθετεί ο Philip Kaufman. Η Halle Berry και η Jennifer Hudson βγήκαν βόλτα με τα παιδιά τους.

Πηγή: gossip-tv