GOSSIP

Λούκας Γιώρκας - Ψάξτε για το δεύτερο

Λούκας Γιώρκας - Ψάξτε για το δεύτερο
Σοφή η επιλογή κοινού και κριτικής επιτροπής για τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision...

Σοφή η επιλογή κοινού και κριτικής επιτροπής για τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. Τουλάχιστον αυτό υποδεικνύουν τα αστρολογικά δεδομένα, τα οποία, αν μη τι άλλο, προδιαγράφουν μια πολύ λαμπρή ελληνική βραδιά στο Ντίσελντορφ.

Ο Λούκας Γιώρκας σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook είναι Ζυγός γεννημένος στις 18/10/86 στη Λάρνακα και στον γενέθλιο χάρτη του ξεχωρίζουν οι αντιθέσεις της Σελήνης του (είτε βρίσκεται στον Ταύρο, είτε στο τέλος του Κριού) με τη Δήμητρα και τον Πλούτωνα στο Σκορπιό.

Προσωπικά κρίνοντας από τις ερμηνευτικές δυνατότητες του Λούκας, εκτιμώ πως η Σελήνη βρίσκεται όντως στον Ταύρο, αφού φημίζεται για τα φωνητικά πλεονεκτήματα της.

Είναι γνωστό πως η Σελήνη σχετίζεται με το κοινό (και τις γυναίκες, ειδικότερα) και οι συγκεκριμένες όψεις της ανοίγουν διάπλατα το δρόμο για την ευρεία αποδοχή του Κύπριου καλλιτέχνη.

Φυσικά υπάρχει και ο Άρης στον Υδροχόο, ο οποίος σχηματίζει ένα τ-τετράγωνο με τις δύο «κυρίες» του ζωδιακού, αναμοχλεύοντας έριδες και ανταγωνισμούς. Αυτό ωστόσο έχει να κάνει περισσότερο με προσωπικά ή συναισθηματικά θέματα, βάζοντας αρκετά ψηλά τον πήχη της ομαλότητας των σχέσεων του Λούκας Γιώρκα με το άλλο φύλο. Έντονες και παθιασμένες κινούνται στα δύο άκρα, της λατρείας και της απέχθειας.

Από αυτήν την άποψη είναι επίσης σοφή η «κολλεγιά» με τον Stereo Mike, αφού μια γυναίκα τραγουδίστρια θα μπορούσε να αποσυντονίσει τον Λούκας.

Στο δημιουργικό πεδίο η έντονη παρουσία του Άρη παραπέμπει σε δύναμη και πάθος, με μια ιδιαίτερη έφεση στο ρυθμό.

Επιπλέον η «ανάγκη» του Ζυγού να ισορροπεί ανάμεσα σε διαφορετικά είδη και να συνθέτει φαινομενικά αντίρροπες τάσεις, υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο hip-hop ζεϊμπέκικο «Watch my dance», θα έλεγα μάλιστα ότι η αρχική «έκπληξη» από την εναλλαγή Mike και Λούκας, λειτουργεί άμεσα υπέρ του δεύτερου αλλά και του τραγουδιού συνολικά.

Όσον αφορά στην καλλιτεχνική ιδιότητα του Λούκας Γιώρκα, αυτή εντοπίζεται άμεσα σε μια «κρυφή» όψη, στο τετράγωνο δηλαδή του αστρικού Ήλιου (πιθανότατα και της αστρικής Σελήνης) με τον Ποσειδώνα.

Ανατρέχοντας στην ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού της Eurovision (ο τελικός είναι στις 14 Μαΐου) το πρώτο που βλέπουμε στις διελεύσεις είναι ... ο Δίας. Σε αντίθεση με τον Ήλιο του Λούκας περιγράφει όχι μόνον ευκαιρίες αλλά και μια ουσιαστική εύνοια. Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό είναι ένα ακόμη bonus για τον Λούκας, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του ανθρώπου της βραδιάς.

Στον προοδευτικό του χάρτη ξεχωρίζει η σύνοδος του προχωρημένου Ήλιου με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Σκορπιό. Αν μη τι άλλο, ένα καλό συμβόλαιο και μια «δυνατή» οικονομική ένεση είναι στο πρόγραμμα. Το «μπαμ» όμως σκιαγραφείται στις «κρυφές» προόδους του (τροπικές feat αστρικές) αφού την ίδια περίοδο έχει επιπλέον ένα τετράγωνο του προοδευμένου Ήλιου με τον προοδευμένο αστρικό Δία. Jack pot στην τύχη δηλαδή με τον Λούκας να έχει το ...κοκαλάκι της νυχτερίδας!

Ο ίδιος λοιπόν βρίσκεται σε εξαιρετική αστρολογική φόρμα και μπορεί να πιάσει το άριστα.

Υπάρχουν φυσικά οι γνωστές επιφυλάξεις που έχουν να κάνουν με την ώρα γέννησης του Λούκας Γιώρκα (και εύλογα με τις διελεύσεις πλανητών από τους οίκους) που μπορεί να αλλάξει το τοπίο αλλά και τα ωροσκόπια των συνυποψηφίων-ανταγωνιστών του. Γιατί αν σπάσει ο ...οξαποδώ το πόδι του και βρεθούν κι άλλοι ευνοούμενοι, τότε η μάχη θα είναι σκληρή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως για τον ίδιο, η συμμετοχή του στην Eurovision, φαίνεται πως θα είναι σταθμός και το μόνο που του απομένει είναι να διαχειριστεί ορθά την ευκαιρία που του παρέχει απλόχερα ο Δίας.

Πηγή: astrology.gr