GOSSIP

Ποιος γνωστός άνδρας της σόου μπιζ τρέχει σε μέντιουμ και χαρτορίχτρες...

Ποιος γνωστός άνδρας της σόου μπιζ τρέχει σε μέντιουμ και χαρτορίχτρες...
Είναι νέος ωραίος και επιθυμητός. Παρόλα αυτά η ανασφάλειά του για τη ζωή του και την καριέρα του, τον έχουν οδηγήσει...

Είναι νέος ωραίος και επιθυμητός.

Παρόλα αυτά η ανασφάλειά του για τη ζωή του και την καριέρα του, τον έχουν οδηγήσει σε όποιον μπορεί να του πει κάτι για το μέλλον του και για το τι απόφαση να πάρει στα επαγγελματικά του.

Ο γνωστός αγαπημένος των γυναικών, αλλά και του τηλεοπτικού φακού κρέμεται στην κυριολεξία από τα χείλη των μελλοντολόγων.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μία είναι η χαρτορίχτρα που τον έχει κερδίσει τον τελευταίο καιρό, αφού φαίνεται να του προβλέπει θέματα του μέλλοντος, στα οποία πέφτει «διάνα.»

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος στους φίλους του, οι οποίοι στην αρχή του έκαναν πλάκα με το κακό του συνήθειο, αλλά στην πορεία των πραγμάτων κατάλαβαν ότι ο φίλος τους είναι πραγματικά εξαρτημένος από τις χαρτορίχτρες και τις καφετζούδες.

Δεν κάνει βήμα χωρίς τη συμβουλή και τη συζήτηση με τη συγκεκριμένη χαρτορίχτρα, φέρνοντας ως δικαιολογία ότι έχει και άλλους πελάτες, οι οποίοι μάλιστα είναι πολιτικοί και την επισκέπτονται αρκετά συχνά για τους ίδιους λόγους.

Πάντως είναι γεγονός ότι ο λαμπερός άντρας της σόου μπιζ έχει καταθέσει μια περιουσία στο τραπέζι των χαρτοριχτρών .