GOSSIP

Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή

Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε το Σάββατο τις εμφανίσεις της στο «Vox», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο...

Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε το Σάββατο τις εμφανίσεις της στο «Vox», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξανατραγουδήσει για το αθηναϊκό κοινό.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία της εμφάνιση η 40χρονη τραγουδίστρια, αφού αρχικά ευχαρίστησε όλους της τους συνεργάτες είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε στην Αθήνα, μπορεί ναι, μπορεί και όχι..».

Ο λόγος που οδήγησε την δημοφιλή καλλιτέχνη σε αυτή την απόφαση ήταν η ξαφνική ενέργεια του fan club της να διακόψει οριστικά την λειτουργία του. Μια μέρα λοιπόν πριν το κλείσιμο του «Vox»,οι υπεύθυνοι του fan club εξέδωσαν μια ανακοίνωση η οποία ανέφερε τα εξής: «Το Vandiworld.gr ύστερα από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας κλείνει το κύκλο του. Η ιδρυτική ομάδα πήρε την απόφαση συνεκτιμώντας την πορεία της καριέρας της Δέσποινας Βανδή τα τελευταία τρία χρόνια που είναι άκρως απογοητευτική».

Πάντως, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή πιστεύουν ότι οι δηλώσεις της ήταν εν θερμώ και ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.