GOSSIP

Η Sandra Bullock στον καλύτερο ρόλο της ζωής της

Η Sandra Bullock στον καλύτερο ρόλο της ζωής της
Κρατώντας τον ενός χρόνου γιo της Louis, εμφανίστηκε η Sandra Bullock παίζοντας τον καλύτερο ρόλο της ζωής της έως σήμερα....

Κρατώντας τον ενός χρόνου γιo της Louis, εμφανίστηκε η Sandra Bullock παίζοντας τον καλύτερο ρόλο της ζωής της έως σήμερα.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός στη γειτονιά του Soho της Νέας Υόρκης συναντήθηκε με ένα καλό της φίλο το Σάββατο το μεσημέρι για γεύμα.

Από την εμφάνισή της στα Oscars στο τέλος του προηγούμενου μήνα η 46χρονη ηθοποιός επέστρεψε στο πολυάσχολο πρόγραμμα της στη Νέα Υόρκη για να εργαστεί σκληρά και να αφιερώσει χρόνο στον μικρό Louis.

Σαν στοργική μητέρα έφερε σε επαφή το μικρό γιό της με άλλα παιδιά διασήμων.
Πρόσφατα συνάντησαν το 19 μηνών γιο David Otunga Jnr της Jennifer Hudson κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τα βραβεία της Ακαδημίας.

Η Σάντρα χώρισε από τον πρώην-σύζυγο της τον Jesse James τον Απρίλιο του 2010 μετά τις αποκαλύψεις διαφόρων γυναικών, ότι διατηρούσε σχέσεις μαζί τους, ενώ ακόμα ήταν παντρεμένος.

Ο χωρισμός τους έγινε λίγες μέρες πριν η ηθοποιός δημοσιοποιήσει την πρόθεσή της να υιοθετήσει ένα αγοράκι που γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη.

Τα αρχικά τους σχέδια ήταν ως ζευγάρι να προχωρήσουν σε αυτή τη κίνηση υιοθεσίας τέσσερα χρόνια νωρίτερα.
Οι διαδικασίες για τον Louis είχαν ήδη προχωρήσει από τον Ιανουάριο του 2010, αλλά δεν το είχαν αναγγείλει μέχρι τα Oscars το Μάρτιο του 2010.

Μετά από το χωρισμό του ζεύγους, η Σάντρα συνέχισε στην υιοθεσία του μωρού μόνη της.
Τώρα η ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα μιας δυνατής δραματικής ταινίας που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Scott Rudin.
Με συμπρωταγωνιστές τον Tom Hanks τον John Goodman και τον James Gandolfini, είναι σίγουρο πως θα σπάσει ταμεία. Δεν θα προβληθεί νωρίτερα όμως από το 2012.

Το κασέ της μεγάλης σταρ μετά το βραβείο Oscar ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια δολάρια, ποσόν διόλου ευκαταφρόνητο.