GOSSIP

Rihanna, κόκκινη και καυτή στο νέο της εξώφυλλο

Rihanna, κόκκινη και καυτή στο νέο της εξώφυλλο
Είναι η απόδειξη της θηλυκότητας με τις καμπύλες που διαθέτει και αποδεδειγμένα αποτελεί μια ζηλευτή φιγούρα....

Είναι η απόδειξη της θηλυκότητας με τις καμπύλες που διαθέτει και αποδεδειγμένα αποτελεί μια ζηλευτή φιγούρα κι ένα από τα καλύτερα κορμιά της show-biz.

Έτσι δεν είναι παράτολμο που η αμερικάνικη έκδοση της Vogue την επέλεξε να διακοσμήσει το εξώφυλλο της επετειακής έκδοσης για τα 10 χρόνια παρουσίας του στην Αμεριικάνικη αγορά.


Η ομορφιά Bajan απεικονίζεται σε ένα καθαρό floral φόρεμα που κολλάει κυριολεκτικά στις ζηλευτές καμπύλες της καλύπτοντας επιδέξια την προκλητική της ομορφιά πίσω από το φόντο των πρασινοκόκκινων και μπλε λουλουδιών που την αγκαλιάζουν.


Τα κατακόκκινα μαλλιά της, καλύπτουν μερικώς το πρόσωπο της, συμπληρώνονται δε από τα φωτεινά κόκκινα χείλια σε ένα μπλε κλίμα ηλιοβασιλέματος που κλειδώνει στο φακό της η γνωστή φωτογράφος Annie Leibovitz.

Η Rihanna ανοίγει την καρδιά της και ξεναγεί τους αναγνώστες σε θέματα που αφορούν την οικογένεια αλλά και πως αισθάνεται μέσα στις καμπύλες της. Η τραγουδίστρια επίσης αποκαλύπτει πως πήρε το ρόλο στην ταινία Battleship.

Μετά την περιοδεία της στην Αυστραλία και αμέσως μετά την προσγείωση της στο L.A. έπεσε με τα μούτρα στη διασκέδαση. Εμφανίστηκε με ένα άκρως μικροσκοπικό φόρεμα στο εστιατόριο Giorgio Baldi του Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια αλλάζει συνεχώς κόμμωση στα μαλλιά της και διαθέτει μια απίθανη συλλογή από περούκες.
Η προσωπική της στυλίστρια Ursula Stephen είναι πρόθυμη να αλλάζει ύφος στην 23χρονη σταρ, με περούκες, αντί να ταλαιπωρεί ισιώνοντας τα μαλλιά της με κάθε λογής τεχνικές, όπως καυτά σίδερα, πιστολάκια καυτού αέρα.

Θεωρεί δε πως είναι περισσότερο υγιής μέθοδος για τόσες συχνές αλλαγές που η διάσημη τραγουδίστρια εφαρμόζει στα δικά της.