GOSSIP

Παπαδόπουλος- Αγγελή: Δηλώνουν ερωτευμένοι

Παπαδόπουλος- Αγγελή: Δηλώνουν ερωτευμένοι
Το τηλεοπτικό ζευγάρι από τη «Ζωή της Άλλης», μιλάει για την απιστία, αν είναι ερωτευμένοι και για τις δυσκολίες...

Το τηλεοπτικό ζευγάρι από τη «Ζωή της Άλλης», μιλάει για την απιστία, αν είναι ερωτευμένοι και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νέα παιδιά του χώρου στο περιοδικό OK.

Η Λίλιαν είναι πολύ ζηλιάρα και εκδικητική. Είσαι κι εσύ το ίδιο;

Βασιλική: «Ναι, είμαι πολύ ζηλιάρα, αλλά δεν το δείχνω. Τρώγομαι μέσα μου, αλλά δεν θα το αφήσω να το καταλάβει ο άλλος. Με ενοχλεί όταν είμαστε έξω να κοιτάει άλλες κοπέλες και θέλω να κάνει κομπλιμέντα μόνο σε εμένα. Δεν έχω φτάσει βέβαια και στο σημείο να παρακολουθήσω κάποιον αλλά έχω ψάξει το κινητό του. Και πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες ακόμα και αν δεν το παραδέχονται, ελέγχουν το κινητό του συντρόφου τους».

Πιστεύεις ότι ο μεγάλος έρωτας έρχεται μόνο μια φορά;

Ορφέας: «Πιστεύω πως αυτό θα το ανακαλύψω προς το τέλος της ζωής μου Το μόνο σίγουρο είναι ότι μεγαλώνω ερωτεύομαι όλο και πιο βαθιά και τα αισθήματα που βιώνω όλο και πιο έντονα».

Είστε ερωτευμένοι αυτή την περίοδο;

Βασιλική: «Ναι, είμαι σε μια σχέση».

Ορφέας: «Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα».

Οι περισσότεροι νέοι ηθοποιοί υποστηρίζουν ότι δεν τους δίνονται πια ευκαιρίες και δυσκολεύονται πολύ να βρουν δουλειά.

Ορφέας: «Είναι λογικό, γιατί οι θέσεις εργασίας που προσφέρονται πλέον δεν αναλογούν σε καμία περίπτωση στον αριθμό των παιδιών που αποφοιτούν από μια Δραματική σχολή. Εγώ ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς, γιατί ζω ουσιαστικά από τη δουλειά μου και δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι άλλο».

Βασιλική: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και ακόμα κι αν δυο δοθεί η ευκαιρία να περάσεις από ακρόαση, πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Και τελικά, αυτό που μου έλεγαν ότι από τις δέκα ακροάσεις που θα πάω θα με πάρουν στη μια ήταν σωστό».

Πηγή:gossip-tv.gr