GOSSIP

Τι κρύβει η επιστροφή της Κορομηλά στο Facebook;

Τι κρύβει η επιστροφή της Κορομηλά στο Facebook;
Η Ρούλα Κορομηλά στις 8 Μαρτίου αποφάσισε να χαιρετήσει...

Η Ρούλα Κορομηλά στις 8 Μαρτίου αποφάσισε να χαιρετήσει τους φίλους της στο Facebook γράφοντας τα εξής: «Για ένα μήνα από τώρα δε θα ξαναμπώ στο Facebook. Θέλω να συγκεντρωθώ απόλυτα σ’ αυτό που κάνω. Να περνάτε καλά και χαλαρά. Θα τα πούμε σ’ ένα μήνα από τώρα».

Αυτά είχε γράψει η παρουσιάστρια όμως οι διαδικτυακοί της φίλοι, την έψαχναν και ήταν άκρως απογοητευμένοι που η ίδια δεν απαντούσε στα μηνύματα τους.

Έτσι, η Ρούλα Κορομηλά σήμερα αποφάσισε να επικοινωνήσει ξανά μαζί τους βάζοντας στον τοίχο της ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, με τίτλο «Επιζώ».

Δεν μας προβλημάτισε τόσο η πρόωρη επιστροφή της παρουσιάστριας στο Facebook όσο το τραγούδι που επέλεξε να βάλει, αλλά και το σχόλιο που έγραψε η ίδια από κάτω: «Πες τα Αντώνη μου, πίσω δεν κοιτώ …σας σκέφτομαι και σας αγαπώ παραπονιάρικα».

Το θέμα είναι από τι επέζησε η Ρούλα; Από τις βολές που δέχτηκε όταν παρουσίασε το Big Brother ή μήπως αναφέρεται στις εξαντλητικές πρόβες που κάνει για το greek idol;

Η ίδια δεν διευκρινίζει , όμως αν κρίνουμε από τους στίχους του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου: «Δεν κοιτάω πια πίσω αλλά μόνο μπρος κι αν η διαδρομή με πάει πίσω, δύναμη θα βρω να τη γυρίσω» δείχνει σίγουρα πως δε θέλει να αναφέρεται στο παρελθόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: Gossip-tv.gr