GOSSIP

Σοκ: Παίκτης ριάλιτι υπό την επήρεια ουσιών στο Μετρό

Σοκ: Παίκτης ριάλιτι υπό την επήρεια ουσιών στο Μετρό
Μεγάλη έκπληξη προκλήθηκε στους επιβάτες του Μετρό στον Άγιο Δημήτριο...

Μεγάλη έκπληξη προκλήθηκε στους επιβάτες του Μετρό στον Άγιο Δημήτριο, όταν αντίκρισαν μπροστά τους δημοφιλή παίκτη πρόσφατου ριάλιτι να περπατάει και να παραπατάει.

Ο νεαρός, βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και δεν είχε μεγάλη επαφή με τον γύρο κόσμο, ο οποίος τον κοιτούσε περίεργα και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αν ήταν πράγματι εκείνος που γνώρισαν μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες και αγάπησαν ή ενδεχομένως και ψήφισαν. Και μετά το πρώτο σοκ ήρθε και το δεύτερο χτύπημα.

Ο εν λόγο κύριος δεν ήταν μόνος του συνοδευόταν από έναν άλλο νεαρό με τον οποίο προχωρούσαν δίπλα δίπλα και ο ένας σιγοψιθύριζε στο αυτί του άλλου. Και θα σκεφτείτε… σιγά το πράγμα!

Η ιστορία, όμως, άρχισε να γίνεται πιο πικάντικη και συνάμα σοβαρή, όταν ο δεύτερος νεαρός είπε στο παίκτη ριάλιτι: «Δεν πάμε λίγο πιο πέρα γιατί εδώ έχει κόσμο και μας βλέπουν;»

Όσο όμως απομακρυνόντουσαν από το πλήθος, γινόντουσαν όλο και πιο διαχυτικοί μεταξύ τους, μέχρι που χάθηκαν εντελώς! Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περαιτέρω στοιχεία, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως τελικά, όλα έχουν μια εξήγηση στη ζωή…!

Πηγή: www.gossip-tv.gr