Στ. Παρλιάρος: «Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες»

Για τις δυσκολίες που έχει η μαγειρική...

Για τις δυσκολίες που έχει η μαγειρική ως επάγγελμα μίλησε σε συνέντευξη του ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Βαριά η δουλειά. Πολλές οι ώρες. Δεν κάθομαι σε μια πολυθρόνα και δεν τρώω με χρυσά κουτάλια. Έχω περάσει και οικονομικές δυσκολίες, γιατί με ενδιέφερε η ποιότητα. Να μην κοροϊδεύω τον κόσμο. Είναι σκληρή και υπεύθυνη δουλειά».

Όσο για το τι συμβουλεύει τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη μαγειρική;

«Θέλει να της αφιερωθείς, να μην κοροϊδέψεις και να μην κοιτάς το ρολόι. Τους λέω να μην εγκαταλείψουν ποτέ την άλλη του δουλειά, αν δεν δοκιμάσουν, αν δεν δοκιμάσουν και δεν δοκιμαστούν».

Πηγή: Gossip-tv.gr
 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ