GOSSIP

Οκτώ σακουλάκια ηρωίνης βρέθηκαν δίπλα στο σώμα του Σέιμουρ Χόφμαν

Οκτώ σακουλάκια ηρωίνης βρέθηκαν δίπλα στο σώμα του Σέιμουρ Χόφμαν

Οκτώ άδεια σακουλάκια ηρωίνης βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα του Σέιμουρ Χόφμαν σύμφωνα με το CNN


Τα σακκουλάκια είχαν τις στάμπες «Ace of Spades» και «Ace of Hearts» και οι αρχές κατάλαβαν ότι πρόκειται για ένα νέο τύπο θανατηφόρου ναρκωτικού.
Είναι ηρωίνη, αναμεμιγμένη με Fentanyl, το οποίο είναι ένα παυσίπονο που χρησιμοποιείται από καρκινοπαθείς. Η μίξη αυτών των δύο, δεν είναι απλώς επικίνδυνη, είναι θανατηφόρα, λένε οι ειδικοί, όπως αναφέρει το CNN.

hofface-of-spades


Η ζωή του ηθοποιού πάντως τους τελευταίους μήνες ήταν πολύ δύσκολη καθώς ο Seymour Hoffman είχε χωρίσει από την επί πολλά χρόνια σύντροφό του Mimi O'Donnell, σχεδιάστρια κοστουμιών και μητέρα των τριών του παιδιών (ηλικίας 10, 7 και 5 ετών). Ο Seymour Hoffman έφυγε από το σπίτι τους τον Οκτώβριο και νοίκιασε επί 10.000 δολάρια τον μήνα ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν εκεί όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του χθες.

hoff3


Ηταν η O'Donnell που χθες ανησύχησε επειδή δεν τον έβρισκε και έστειλε τον φίλο του να τον βρει. Η O'Donnell που είχε σχέση με τον Hoffman επί 14 χρόνια ειδοποίησε τον φίλο του Katz να πάει να τον τσεκάρει γιατί το πρωί της Κυριακής δεν είχε πάει να πάρει τα παιδιά τους. Ο Katz με μία φίλη του πήγαν στο σπίτι του ηθοποιού για να αντικρίσουν ένα σοκαριστικό θέαμα. Βρήκαν τον Hoffman με τα εσώρουχα πεσμένο στο μπάνιο με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο του. Οταν ειδοποιήθηκε η O'Donnell και έφτασε στο σημείο, οι αστυνομικοί που ήταν ήδη εκεί δεν την άφησαν να δει το θέαμα. Το σώμα του ηθοποιού απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα το απόγευμα έπειτα από αρκετές ώρες ερευνών.

hoffapartment