GOSSIP

Η Καλομοίρα ήρθε στην Ελλάδα

Η Καλομοίρα ήρθε στην Ελλάδα

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από 2,5 χρόνια απουσίας.

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision πλησιάζει και οι ετοιμασίες για την βραδιά κορυφώνονται. Από μια τόσο σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσε να λείπει και η Καλομοίρα Σαράντη, η οποία εκπροσώπησε άξια την χώρα μας το 2008, χαρίζοντάς μας την τρίτη θέση.

Η Καλομοίρα ταξίδεψε από την Αμερική, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια, για να έρθει το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα. Έπειτα από 2,5 χρόνιας απουσίας η όμορφη τραγουδίστρια επέστρεψε στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να την καλωσορίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της.

2047402

Ανανεωμένη, έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης η όμορφη τραγουδίστρια πόζαρε στο φακό μαζί με το σύζυγό της και δεν χάλασε κανενός χατίρι.

3afc4ad6144dedfae04a2e53d634065d

Με ένα πράσινο στενό παντελόνι, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και ένα γκρι κομψό σακάκι, η Καλομοίρα ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Εξίσου στιλάτος ήταν και ο Γιώργος Μπούσαλης, που ήρθε στην Ελλάδα για να στηρίξει τη γυναίκα του.

Στις 11 Μαρτίου η Καλομοίρα θα κάνει μια guest εμφάνιση στη σκηνή του ελληνικού τελικού για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision.